Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mentalt utslitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mentalt utslitt

juni 29 2019 - 19:55
Jeg har gode og dårlige dager. På en god dag føler jeg meg nesten normal og kan ha en produktiv og sosial dag. På en dårlig er jeg mentalt utslitt og orker nesten ikke å flytte meg ut av sengen. I det siste har jeg hatt flere av de gode dagene, men har opplevd flere ganger å ha blitt "trigget" av folk rundt meg (spesifikt familien min). F.eks så deler jeg en leilighet med en av søsknene mine. Det er flere ganger h*n er i dårlig humør og tar det ut over meg (blir fort sint over de minste ting og roper). Jeg blir helt utslitt av dette og det tar flere dager for meg å komme meg opp igjen. Har nå hatt nesten tre uker hvor h*n har vært på ferie og gruer meg veldig til h*n kommer tilbake ettersom jeg har hatt det så fredelig og fint. H*n ringte meg nettopp og hørtes sint ut selv om jeg har tilbudt meg å hente h*n på flyplassen. Endte opp med at jeg reagerte med sinne tilbake (noe jeg sjelden gjør når h*n er det). Jeg pleier vanligvis bare å være stille, la det gå eller holde meg rolig.
Jeg og resten av familien har prøvd å si ifra at h*n ikke må oppføre seg sånn, men føler ikke at det har skjedd en endring. Vet ikke hva jeg skal gjøre...

Edit: Føler at hver gang jeg "kommer meg" så blir jeg bare slått ned igjen.
Avatar

Re: Mentalt utslitt

juni 30 2019 - 22:20
Hei Anon1906 !

Dette tror jeg de fleste av oss kjenner oss godt igjen i. Det skal ikke mye negativ energi til før man vippes av pinnen og de som kanskje har størst påvirkningskraft er familien.

Det spørs om du ikke bør finne deg et eget sted å bo, selv om det sikkert er veldig praktisk slik du har det i dag?

For at vi skal ha noen sjanse til å oppleve gode dager, så må vi nøytralisere de personene som tapper oss for energi.
Selv prøver jeg kun å omgås de personene som gir meg energi - det er ikke mange - men heldigvis noen:)

Lykke til og så håper jeg du får mange positive dager i sommer!
Til forsiden