Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Meningen med livet.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Meningen med livet.

sep 13 2019 - 21:55
Så lenge jeg kan huske har jeg vært trist. Det har alltid vært slikt. I store deler av livet mitt har jeg blitt tilsidesatt, trakassert, utnyttet, og utsatt for ymse ondskap. Jeg har alltid funnet meg i dette, og det gjør jeg visst fortsatt.

Tristheten og lidelsene har alltid forfulgt meg, og det kommer de alltid til å gjøre. Omstendighetene kan kanskje endre seg, men tristheten kommer alltid til å være der. Det kommer aldri til å gå over. Den som er født i et liv med lidelse, kommer til å dø med lidelse.
Avatar

Hei

sep 13 2019 - 22:17
Jeg tenker ofte som du gjør at alt er meningsløst at det ikke fins håp.Alt er bare svart men jo mer man tenker man faller enda dypere.jeg skjønte godt den der å ønske st man aldri ble født.stort sett hver dag tenker jeg det.den siste setningen var så bra og trist samtidig.men du vet i livet vet man aldri.selv om man er født i lidelse vi vet jo ikke hva som skjer videre.håper ting blir bedre for deg med tida.at selv om tristheten er der at den ikke er like intens.masse klemmer
Avatar

hei

okt 4 2019 - 00:39

jeg har full forståelse, har blitt usatt for nesten det samme, det nesten som et mareritt som aldri slutter.
Til forsiden