Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medsiner. Mulig bipolar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medsiner. Mulig bipolar

nov 25 2015 - 01:16
Hei.

Jeg står for tiden på Fontex 20mg, Zyprexa 10mg og Seroquel 200mg. Noen her med bipolar lidelse (eller andre lidelser) som har brukt denne medisinkomboen og har noen erfaringer?

Jeg er fremdeles i utredningsfasen, men behandler har begynt å lure på om jeg kanskje er bipolar, selv om jeg har opplevd svært få tilfeller av det som kan tenkes å være mild mani.

Selv merker jeg kraftig depresjon/angst fra jeg våkner om morgenen og fram til et stykke ut på ettermiddagen. Blir så veldig sliten/trøtt og må slappe av noen timer. På kvelden kan depresjonen på nytt komme tilbake, men ikke like kraftig som på morgenen.

Føler meg ellers også ganske apatisk til alt og alle rundt meg. Korte svar i sosiale sammenhenger. Noen som har opplevd lignende?
Avatar

Re: Medsiner. Mulig bipolar

aug 27 2021 - 18:42
Hei!

Jeg har bipolar lidelse og bruker zyprexa og lamictal. Brukt seroquel før,samme dose som deg pga mani. Jeg skal nå over på abilify, pga vektøkning og økt apetitt av zyprexa, dette er bare noen av bivirkningene...

Men! Snakka med psykiater igår, og det anbefales IKKE å bruke flere antipsykotika sammen, slik du nå gjør det. Man kan få hjerterytmeforstyrrelser av det og bør unngås. Synes og det er rart du er satt på 3 medisiner når du enda er i utredningsfasen? Hva tenker du selv om dette? Jeg ville heller hørt med legen om å prøve lamictal, den virker godt mot angst og depresjon og har minimalt med plagsomme bivirkninger.

Ønsker deg lykke til og ikke gi opp????
Til forsiden