Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Må begynne livet på nytt..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Må begynne livet på nytt..

juli 10 2016 - 13:55

Er ny her, og dette er da første gang jeg skriver her.
Synes det virker som en fin forum og kanskje man kan få litt råd og snakke med andre som har vært lignende situasjoner...

Jeg er en kvinne som har hatt noen år med helvete, gått ifra en voldig mann i utlandet og måtte kjempe meg for å komme hjem til Norge med barna, men sånn ble det ikke. Mye skjedde og jeg kjemper enda for å få barna hjem til meg, jeg ble bl.a straffet for noe jeg ikke hadde gjort fordi eksen løy for å få alt han kunne etter forholdet vårt, inkludert barna. Jeg mistet firmaet mitt, mitt liv, mine barn og friheten en stund.

Nå er jeg hjemme til familie og er i et fantastisk forhold, men må gå til behandling for da legen og psykologen mener jeg sliter av post traumatisk stresslidelse, og har vært igjennom livskrise.

Jeg er sykemeldt for øyeblikket, og prøver å bygge livet mitt opp.. Men dagene går på å sove da jeg ikke får sove om nettene.. Mareritter har jeg hver natt og lite fred og søvn og få på nattid. Prøver å finne på noe å gjøre, enn å bare sitte hjemme alene hver dag mens sambo er på jobb. Føler meg så inmari mislykket.
Jeg var en glad, positiv og utadvent kvinne som elsket å være sosial og med venner.
Nå vil jeg bare holde meg hjemme, sliter med å prate med nye mennesker.
Det gjør meg så langt nede.

Jeg vil ikke ha det sånn, jeg vil ikke være redd lengre og vil finne en mening med livet.
Prøver å lese mye om mindfulness og det hjelper avogtil.. Men ellers så føler jeg meg så mislykket, jeg er voksen og jobber ikke.. Har ikke barna mine og gjør ingenting ut av livet...

Avatar

Re: Må begynne livet på nytt..

juli 12 2016 - 07:37
Hei

Det høres ut som en forferdelig vondt situasjon du sitter i. Jeg har vel ingen gode råd å komme med. Men ønsker å sende deg masse kjærlighet. Ikke gi opp, for din skyld og for dine barn. Det er tøft og vanskelig. Men man må prøve å se lyset i enden av tunnelen. Uansett hvor lang den tunnelen må være...

Du har allerede klart masse, kommet deg ut av ødeleggende ekteskap og et destruktivt liv. Det er virkelig tøft å måtte gå gjennom dette som du har gjort og du klarte det!

Jeg ønsker å gi deg en god klem, du er en tøff kvinne! Ikke gi opp, for din egen skyld og for barna dine.
Du er sterkere enn du tror!

Til forsiden