Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lurer på om det finnes flere av den type mennesker som har tid til å lytte og bry seg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lurer på om det finnes flere av den type mennesker som har tid til å lytte og bry seg?

nov 26 2016 - 05:06
Jeg har opplevd mye vondt i livet. Har ikke tenkt å si så mye om det sånn offentlig her. Og jeg er alltid her for venna mine og folk rundt meg. Den siste jeg tenker på er meg selv..jeg tørr ikke gå inn for å ta vare på meg selv. Høres sikkert rart ut. Men hvis jeg skal det så må det være noe tilstede som er her for meg, lytter til meg og som har tid til å sette av tid sammen med meg så jeg kan få fortalt og kanskje bearbeida livet mitt. Nå er det 3 helg etter alt som har skjedd de forrige helgene. Legevakta har jeg nå god kjennskap til. Der ender jeg hvis jeg skal begynne å tørre å tenke på meg selv sånn helt alene.

Har snakka med noen her på forumet. Og i natt så åpna jeg meg litt vel mye følte jeg da. Men utrolig nok og godt så kutta han meg ikke vekk. Og det er her jeg lurer på om det faktisk finnes flere sånne her i verden? For jeg har møtt på mange drittsekker av venner, kjærester og til og med innad i familien min.

Jeg savner sånn en venn eller venninne som ikke vil at jeg skal kun være der for dem og aldri noen som er her for meg og som ikke bor så langt unna at man må ta tog eller kjøre i 2 timer før man dukker opp der for hverandre. Og jeg er glad jeg har blitt kjent med dere fra forumet som bor et stykke unna .
Men trur aldri jeg finner noen sånne. For hvem.gidder å bruke flere dager på å lytte til noen som har et ødelagt liv en som ikke klarer å tenke på seg selv???
Jeg trur ikke de finnes. Ikke i nærheten av her jeg bor:( ikke rart man blir deprimert.
Avatar

Hei

nov 26 2016 - 12:43
Jeg er en sånn person som er en god lytter. Jg har empati og opplevd litt selv. Jeg som god lytter hadde satt pris på at du forteller litt om deg selv og ikke pøser det ut. Det må gå over tid. Din bearbeiding må gå over tid.
Klem
Avatar

Re: Lurer på om det finnes flere av den type mennesker som har tid til å lytte og bry seg?

nov 26 2016 - 14:22
Ja. Men føler det ikke finnes så mange av de som har den tida som kan la meg få tid. Og det er ikke folk innen helsevesnet eller no sånt. Trenger noen som er der for meg. Holder hardt rundt meg og forteller meg at uansett hvor mye jeg har å fortelle, slippe ut, gråter så stikker den personen ikke av. Og de som jeg allerede har bor desverre på andre siden av landet:(
Avatar

Hei

nov 26 2016 - 16:06
Leit å høre at du ikke har menneskene dine rundt deg. Jeg måtte begynne litt på nytt å finne mennekser som nå er gode venner. Det var en tøff tid. Men jeg er flinkere nå til å dele. De deler med meg. Vil bli enda bedre. Psykolog er noe du kan velge hvis du bare vil få ut absolutt alt det du vil fortelle. Håper du finner noen som vil lytte. Ikke lett å få så nære venner. Men én må begynne et sted.
Klem
Avatar

Re: Lurer på om det finnes flere av den type mennesker som har tid til å lytte og bry seg?

nov 26 2016 - 16:49
Har psykolog og bruker legen min. Ikke helt den tryggheten der jeg prøver å finne..får ikke fortalt så mye på 1 t en gang i uka..

Takk:)

Klem
Avatar

Re: Lurer på om det finnes flere av den type mennesker som har tid til å lytte og bry seg?

nov 26 2016 - 21:09
Høres ikke helt bra ut, sånn som du har hatt det. Vet ikke helt hvordan jeg skal formidle det her, men jeg har tidligere ikke hatt noe i mot for å gjøre ting for/med venner eller venninner. Er sikker på at det finnes noen sånne. Jeg er i hvertfall en sånn. Syns det er veldig godt når andre har det bra. Håper det vil gå bra, snakker gjerne med deg :)
Til forsiden