Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er vanskelig

mai 8 2023 - 18:19
I det siste synes jeg det har vært veldig tøft. Jeg kjenner ikke på følelser lenger, ikke glede, sorg, sinne, ingenting. Det er helt tomt.

Jeg greier ikke føle lenger. Ingenting føles ekte, verden er drømmeaktig. Føler ikke at jeg greier å ta noe seriøst og kjenner ikke igjen meg selv. Noen ganger lurer jeg på om livet er verdt å leve sånn her.. noen som har gode tips til å komme seg gjennom dette?

Vil virkelig ikke ta livet mitt altså, bare veldig plagsomt å ha det sånn her.
Avatar

Re: Livet er vanskelig

mai 8 2023 - 18:33
Nei, de fleste er bare miserable og den eneste måten å slutte å være miserabel er å ha ett mindset hvor du hater alt og alle for da vet du at det er usannsynlig at ting går riktig. Mennesker er ikke verdt noe her, misbruk mennesker som du kan for det er bare noen regler som ikke hjelper noen av oss som stopper oss til å være frie.

Lyv, misbruk og utnytt mennesker for mennesker er ikke gode. Bedre å brenne de enn å hjelpe de.

gjør dette og lev i en ordentlig gledet av at folk lider likedan eller mer enn deg, men husk at du må være grunnen for det.
Avatar

Re: Livet er vanskelig

mai 10 2023 - 03:19
sendte deg mld og venneforespørsel:)
Avatar

Re: Livet er vanskelig

mai 11 2023 - 20:05
Les om derealisering og depersonlisering. Virker som at det kanskje er det du beskriver som drømmende. Kan komme av stress blant annet. Har du hatt det stressende i det siste? Kan du være utbrent?
Avatar

Re: Livet er vanskelig

mai 11 2023 - 20:46
Hateralt- Dine råd er i alle fall ingen klisjé

Jaybo: Du sier "i det siste..." og "komme igjennom". Hvis dette ikke er kronisk tilstand, trenger du da egentlig å finne svar på det spørsmålet, om livet er verdt å leve sånn? Hvis det er helt tomt, så har du kanskje brukt opp noe?
Til forsiden