Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er vanskelig

mars 5 2020 - 22:56
Uff, klarer ikke helt dette. Livet. Har hatt en tøff periode en god stund nå å valgte for et halvt år siden å slutte på den toppidretten jeg gikk på, for å gjøre det bedre. Blir bare værre og værre. Klarer ikke mer, det gjør vondt å gå på skole og jeg har lærere som ikke forstår dette, selv om jeg er på grensen til å stryke i flere fag.. er så sliten. Orker virkelig ikke mer. Følelsen og motet for å ende livet blir bare sterkere og sterkere. Klarer ikke mer.
Avatar

Re: Livet er vanskelig

mars 22 2020 - 04:18
Det høres ikke noe godt ut, nei. Du har kanskje ikke prøvd å være åpen med en forelder eller helsesøster/helsesykepleier om hvordan du har det? Det er helt naturlig å møte veggen en eller annen gang i livet. Jeg har vært gjennom noe lignende selv i samme alder uten at jeg hadde noen å snakke om det med, men det viktigste er å oppsøke den støtten du trenger for å komme deg gjennom det.

Heldigvis er det bedre fokus på disse tingene i dag enn da jeg var yngre, så jeg tror det bare vil komme godt med om du får luftet dette for noen som kan hjelpe deg med å få riktig behandling, siden det tross alt er et helseproblem. Husk at selv om ikke alle forstår situasjonen din, så skal det finnes de som gjør det, spesielt helsefagarbeidere. Og det er modig og flott at du tør å åpne deg om vanskene dine på denne siden. Det er et stort skritt på veien til å kunne få det bedre.
Avatar

Re: Livet er vanskelig

april 3 2020 - 21:20
Fikk en litt dårlig følelse av å lese dette, hvordan går det med deg nå? Håper du leser det her og oppdaterer oss.
Livet kan være brutalt og noen får gjennomgå mer enn andre. Vit bare at de gode dagene kommer også
Til forsiden