Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er tungt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er tungt

aug 22 2020 - 20:27
Idag hadde jeg veldig mye selvmordstanker. Skulle prøve å hvile slappe av pga var så innmari sliten. Xen min kom opp i mine tanker. Går ikke en dag uten at jeg tenker på henne. Det har gått over 1år. Begynner å bli fryktelig lei og sliten av å ha det sånn som dette. Snakket av og på i ca 1 år etter det ble slutt. Vi snakket over mail. Det var eneste mulighet pga hun hadde blokert meg på Facebook og telefon. Det ble snakk om at hun hadde savnet å drikke sammen med meg som vi gjorde. Spiste og drakk vin og sånn sammen. Da kom håpet på at jeg skulle få møte henne igjen. Sist vi snakket var i januar/februar 2020. Nå har hun tydeligvis blitt sammen min sin ex igjen har jeg funnet ut. Hun ble sammen med han ifjor 2019 mars også ble det vist slutt igjen og nå sammen igjen. Vi var sammen i 2,5 år ca. Trodde det var den jeg skulle dele mitt liv med men,der tok jeg grundig feil. Ble sammen med sin ex bak min rygg. Det stakk veldig i mitt hjerte og føles ut som et sår som aldri gror. Hvor lang tid skal det ta før det gror. Så på bilde av meg selv hos mine foreldre. Tenkte at jeg skulle dø og mine foreldre sørget over det at jeg var død. Jeg kjøpte leilighet gjennom Husbanken for ikke så lenge siden men,har blandede følelser. Bor midlertidig hos mine foreldre nå og gruer meg litt til å flytte alene igjen.Fikk lyst til å si til min ex at hadde kjøpt ny leilighet men,det blir vell bare for dumt. Jeg føler jeg ofte bare lever for å eksistere. Det er så innmari tungt. Føler meg ofte så alene. Sliter med misunnelse når jeg ser par ute og sånn. Det skjærer i mitt hjerte. Skal til dps til uka igjen. Kansje et opphold på Hurdalssjøen recovery hadde vært noe. Kansje livet får en litt mere mening da. Er så innmari sliten og lei.
Avatar

Tungt

aug 23 2020 - 14:26
Forstår deg veldig godt. Jeg har vært gift og har en datter. Hun har slitt psykisk og uviklet spiseforstyrrelser når hun var 14 år. Spiste lite og gikk ned over 15 kg. Var helt normal ift vekt før det. Hjalp ikke akuratt at hun ble vegetarianer heller. Hun orket ikke å spise mat foran andre. Måtte lage maten selv når hun var på samvær hos meg. Samme hos moren. Hun ble utredet på BUP. Vi hadde en sånn familiegreie. Mor, far, stefar og henne. Det hjalp veldig, selv om hun hatet det i begynnelsen. Nå spiser hun regelmessig og har lagt på seg igjen. Har det bedre med seg selv, men sliter fortsatt med å spise i lag med andre. Spesiellt oss foreldre. Jeg har fått grå hår av den jenta. Sliter selv med depresjon og litt angst. Og selvmordstanker. Har vært utredet i poliklinikk hos DPS. Har og blitt akuttinnlagt på psykiatrisk akuttmottak 5 ganger. Den ene gangen ble jeg overført en uke på DPS. Det gjorde godt. Fikk god oppfølging hver dag. Ble satt på antideprisiva. Føler ikke det har hatt noe særlig effekt enda. Går bare på 50mg Zoloft. Men ønsker å trappe opp. Var sist innlagt akkutt for 14 dager siden. Som regel alkohol som gjør ting verre. Men har og blitt lagt inn på tvang en gang edru. Få legen din til å hjelpe deg med henvisning. Kan og anbefale og snakke på tlf eller chat med ulike instanser. Som her inne f.eks. Lykke til. Ta kontakt direkte om du vil ha noen å snakke med. Jeg er en mann på 46 år. Har vært skilt nå i 12 år. Datteren min er 15. Blir 16 i oktober. Nettopp begynnt på videregående. Hun bor ikke hos meg noe nå for tiden. Trenger tid for seg selv hos mamma. Sliter med mitt tidligere forhold til alkohol og min psykiske helse
Avatar

Huff

aug 23 2020 - 18:40
Veldig trist å høre at du også har hatt det så tungt . skrev pm til deg
Til forsiden