Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er tungt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er tungt

juli 19 2020 - 17:41
Sommeren er virkelig ikke lett. Eller livet er generelt ikke enkelt. Livet er ikke for pyser. Idag har jeg hatt veldig mørke tanker. Tenkt tankene på at jeg er så innmari lei av å leve. Har jo lyst til å leve men,så sliten. Grunnen til at jeg får den tanken er at jeg ikke hører noe spesielt fra noen føler jeg. Livsgnisten blir veldig liten da når jeg føler sånn på den ensomheten. Hvem vil savne meg hvis jeg dør. Kanskje litt seint å tenke på den tanken da når jeg er dø. Mine krefter blir borte. Jeg har følt at jeg prøvd å strekke ut hånden lenge. Føler jeg snart ikke orker mere å strekke ut hånden. Idag har jeg jeg vært så sliten og lei. Føler at hjerte pumper. Savner å ha mere overskudd og mere glede i livet. Har altids følt meg som en outsider. Ofte følt meg utafor og alene. Skulle ønske jeg hadde noen flere venn som hadde hatt lyst til å finne på noe. Føle meg inkludert og satt pris på å være med meg.
Avatar

Re: Livet er tungt

juli 20 2020 - 03:06
Ikke gi opp
Verden er et grusomt sted men du vil finne det du søker etter
Ta det fra en som måtte bli 28 år før ting endelig gikk som det skulle
En forandring i miljø og nye hobbyer gjorde det for meg
Så lite som å begynne å gå turer og sånn smått trene.

Kan forstå at ting ser mørkt ut men du må prøve.
Er det ikke noe du har lyst å orøve?
nye hobbyer gjorde susen for meg
Møtte til og med kjæresten min på en tur

Du e så my sterker enn du trur min gode man
Jeg har trua på at hvis du sier du vil noe så får du det til <3
Avatar

Hei

juli 20 2020 - 05:05
Har du fortalt dette til noen?du sier du ikke hører noe fra de andre mister du livsgnisten men vet de at du føler det slik.i denne verden er alle så opptat av seg og sitt at de tenker ikke over om noen rundt dem har det slik.jeg tror nok folk hadde savnet deg.nå er jo jeg av pessimistiske typen så skal ikke komme dette går så bra så og alt det der for jeg vet godt hvor utrygg og urettferdig verden er men jeg tenker kanskje du bør fortelle de rundt at du har det slik.nå er denne sommeren tung for de fleste uansett.hva med å søke om støttekontakt?har hjulpet meg mye å gjøre forskjellige ting.jeg vet at det kan føles at det er ikke ekte venn men en av mine gamle støttekontakt ble min vennine etter at hun sluttet.har du tenkt på det med støttekontakt?har du noe hjelpe apparat rundt deg som hjelper deg?
Avatar

huttemeituuuuu

juli 23 2020 - 02:29
trist å lese ensomfyr
skulle ønske du kunne
føle alt så annerledes
der finnes garantert de
som ville savnet deg
om du plutselig borte
men forstår deg så godt
håper ting snur
bare hold ut
ikke gi deg da ;)
Til forsiden