Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er noe dritt....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er noe dritt....

nov 19 2016 - 00:23
Ligger i sengen og har egentlig bare lyst å ta mitt eget liv, livet er bare noe dritt. Har ingen venner, får angst bare jeg går ut av husdøren. Trenger noen å snakke med?
Avatar

Re: Livet er noe dritt....

nov 19 2016 - 03:15
Kan ikke komme med noen trøstende ord akkurat, men de gangene jeg tenker på å ende alt begynner jeg å tenke på mine nærmeste. Det at det blir til å bli helt forferdelig for dem, og jeg vil ikke utsette dem for noe så vondt. For alt vi vet blir ikke bare alt svart når vi dør. Det kan hende at man havner et annet sted, et sted der du har de samme tankene som du har nå og er i samme situasjon, bare at du ikke kan ende livet igjen der. Jeg ser at det å komme deg ut for å kunne møte nye folk som eventuelt kan bli en venn er problematisk pga angsten. kanskje det ville hjelpe å kontakte legen å få noen medisiner som hjelper mot angst. Jeg har en venn som sliter veldig med angst og han tar tabletter som hjelper. Uten de så tror jeg ikke han hadde forlatt leiligheten i det hele tatt. Håper ting bedrer seg for deg i fremtiden :) , Du er uansett 100 ganger mer verdt enn meg.
Avatar

Stavanger99 og Endråpeihavet

nov 19 2016 - 10:46
Hvorfor er Stavanger99 mer verdt enn deg Endråpeihavet?

Du er vel verdt noe, ganske mye vil jeg tippe, for familien din? Du skriver jo at du ikke vil ta livet ditt pga dem, at du ikke vil at de skal ha det vondt.

Stavanger99
Skjønner godt at du trenger noen å snakke med. Å ikke ha venner er ensomt. Det er jo en hjelpetelefon knyttet til dette forumet her, kanskje du kan prøve dem? Om du ikke har prøvd dem alt da.
Til forsiden