Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er ikke verdt å leve.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er ikke verdt å leve.

sep 12 2022 - 08:36
«Det blir bedre etter hvert» «tiden leger sårene etter hvert». Nei, bare nei. De greiene der er bare ren bullshit. Det blir faen aldri bedre. Eg har fått nok. Livet er ikke levbart, så hva faen er vitsen med å fortsette det? Nada.
Er så forbanna lei av mennesker, livet, alt. Systemet feiler gang på gang, stempel etter stempel fra følelsesløse folk som ikke aner en shit er umulig å unngå, mennesker generelt behandler hverandre som dritt - spesielt på nettet. Vettafaen hva disse trollene som tråkker på å ødelegge andre medmennesker får ut av det, kanskje det bare er en «hobby» de har pga manglende empati og aldri har hørt om folkeskikk. Men visst faen er det verre å møte disse menneskene på ekte å få slengt all dritten rett i tryne. Det må jo sies.

Menmen, når man ikke passer inn noen steder, er så ødelagt av andre folk at man tåler bare ikke de konstante kommentarene om hvor idiot, narkis, verdiløs osv jeg er eller noe som helst lengre. Blir bare sett ned på som den skitne verdiløse narkisen jeg har blitt, og alle inkl meg gir opp - fordi håp er noe som ikke lenger eksisterer. Alle problemene, alt det psykiske som lagg i grunnen å dessverre har utviklet seg å blitt til slik det er nå å så gale som det er nå er helt glemt. Å der kommer stempelets makt tilbake å er farlig mektig. Nederst på næringskjeden/listen eller hva faen jeg skal kalle det, under alle havner man da. Jeg er ikke et menneske lengre, for da jeg havnet der blir jeg automatisk bare sett på som et problem, en plage som er totalt verdiløs. Ingen ser mennesket jeg er, eller er ikke det lengre men en gang var bak alle problemene å dritten. Fortjener ikke respekt, eller bli behandlet på en noen lunde ok måte i det heletatt lengre.
Men sånn er det. Er ikke ute etter noe form for empati, trøst eller «synes synd på deg» o.l oppmerksomhet i det heletatt, så det er sagt.
Er ikke sikkert, men muligheten for at det kan komme unødvendige kommenterer å slikt her er jo der også, så jeg sier bare fyr løs! Vet folk mener det er «feigt» å gi opp.
Men kunne ikke brydd meg mindre da jeg ikke blir å sjekke for livet er faen ikke verdt det.
#Peace out


Hei,

Jeg forstår at du har det tøft, og vi vil gjerne snakke litt med deg. Fint om du derfor vil sende oss noen ord i vår veiledningstjeneste, så svarer vi.

Hilsen Administrator
Avatar

Du er ikke alene!

sep 12 2022 - 15:28
Som medmenneske er det trist å lese at du ikke har det bra og ikke ser noe håp lenger. Jeg forstår deg, og jeg har selv vært på "andre siden". Hvis du ønsker å skrive med noen, sette ord på følelsene dine, så må du bare sende meg en melding. Jeg vet hvor mye det betyr at noen "ser deg".
Til forsiden