Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er ikke for pyser...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er ikke for pyser...

mai 16 2018 - 11:35
Det er helt klart! Er så evig lei av å føle meg deprimert og være fult av angst. Skulle så ønske at jeg snart kunne følt meg glad og lykkelig. Ikke bare når jeg er utafor døren og møter andre mennesker. Er akkurat som om jeg er en annen peron når jeg er med andre, enn når jeg er hjemme eller alene.
SItter her og lurer på hva søren jeg skal gjøre for å føle meg bra. Har både mann, barn og hus så har nok å gjøre egentlig. Men gleden over å gjøre alle ting er mer eller mindre borte. Jeg bruker så mye energi på å være " oppe" når barna er hjemme og våkne, men så fort jeg blir alene så er alt like jævli igjen som regel.
Har en irritasjon inni meg over alt sammen, Irritasjon over at hadde jeg selv hatt en bra oppvekts så hadde kansje mitt eget sinn vært lettere i dag. At jeg hadde slipt alle disse problemene og marerittene. At jeg hadde slipt å gått til utallige psykologer og behandlinger.
Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal klare å eksistere lenger, selv om jeg har ingen ønsker om å ikke være her mer. Men jeg vil så gjerne ha en "resept" på et bedre liv, et bedre liv inni meg selv.
Dagens utblåsning fra meg! Kunne skrevet til krampa tar meg, men stopper nå.
Avatar

Psykolog?

mai 16 2018 - 16:10
Hvis du kunne ha skrevet til krampa tar deg, har du nok en del på hjerte som du ønsker å få ut. Du kan jo selvfølgelig dele det her :), men en psykolog hadde nok vært det beste.
Avatar

Snakk om det

mai 16 2018 - 22:24
Det er viktig å snakke om det. Jeg vet det er vanskelig, sliter selv med det. Jeg er veldig takknemlig for hver støtte og jeg ble litt sterkere av det. Hadde også en jævlige barndom. Sånne ting tar tid å bearbeide og kanskje det forsvinner ikke helt. Jeg er ingen ekspert og vet ikke hva du sliter med.
Du er ikke alene med det. Kanskje fastlegen kan hjelpe deg. Prøv noe annet ut eller bytt psykolog. Barna trenger deg. Lykke til !
Til forsiden