Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er for kjipt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er for kjipt

okt 10 2021 - 23:13
Hvorfor skal livet vær så ufattelig vanskelig?? Jeg trodde det skulle bli mye enklere nå som jeg begynte på skolen, men nei da. Folk tar meg jo ikke med respekt. Og jeg blir jo ikke møtt som jeg hadde ønsket.

Jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre ... typen min forstår meg ikke og jeg vil ikke plage han mer enn jeg har gjort tidligere. Han sa tydelig jeg fikk kun 1 sjans til så derfor vil jeg ikke nevne at jeg har det vondt nok en gang. For jeg blir verken hørt eller forstått, eller møtt der jeg ønsker.

Det er ingen som forstår meg, jeg forstår meg ikke selv en gang. Jeg evt ikke hva som plager meg jeg vet ikke hva som gjør mest vondt. Jeg vet bare at slik som dette klarer jeg ikke mer.
Avatar

Re: Livet er for kjipt

okt 11 2021 - 08:11
Det er våres forvetninger til hvordan folk skal oppføre seg mot oss, hvordan situasjoner skal være osv som oftest kan ødelegge oss. Husk du som enkelt menneske kan ikke kontrollere andre mennesker sin oppførsel, men du kan kontrollere din reaksjon til andre mennesker og situasjoner. Negativ tenking på den måten om seg selv og andre hjelper ikke, prøv å se ting fra perspektiv:) Takknemlighet hjalp meg veldig, dersom jeg har vært i samme situasjon som deg. En takknemlighets dagbok. hvor jeg skriver ting jeg er takknelig for. Samt å sette ting i litt mer positiv perspektiv, og ikke ha forventinger:D Vanskeligere gjort en sagt, men å sette inn jobben for å bli bedre hjalp meg sikkelig. Snakk også med en pskyolog det hjelper veldig å få ut tankene dine:)
Avatar

pssssst

okt 12 2021 - 01:25
bare et innspill
med noen kloke ord
av gabriel scott
MAKTEN OVER ANDRE ER INTET
MAKTEN OVER SEG SELV ER ALT
tygg litt på den du
jeg heier på deg!
Avatar

Re: Livet er for kjipt

okt 18 2021 - 02:58
Pff. Negativ tenkning? Jeg synes det du føler sikkert er en rettmessig reaksjon. Noen ganger er livet bare for jævlig vanskelig. De fleste hadde blitt ganske negative som ensomme, muligens mobbede og traumatiserte. Håper du ikke gir opp da:( samtidig bør man få bestemme over egen kropp. Men plis ikke gi opp.
Til forsiden