Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Litium? - HJELP!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Litium? - HJELP!

des 18 2021 - 12:00
Hei!
Jeg har vært i gjennom et helvette den siste uka, som startet med at jeg forsøkte å ta mitt eget liv. Ble innlagt på tvang med kontinuerlig oppsyn og masse styr. Er nå innlagt frivillig og fått en bipolar diagnose.

I går startet jeg på Lamictal. I natt våknet jeg med rødt, hissig, hovent og kløende utslett på bein og armer, og Lamictal ble umiddelbart seponert. Jeg skal antageligvis starte på Litium, men er veldig skeptisk til dette da jeg har lest om mange som har respondert dårlig på dette.

Har noen erfaring med Litium? Både negativ og positiv? Jeg er livredd nå, for jeg ville egentlig bruke Lamictal .. Hjelp!

Klem til den som trenger <3
Avatar

Re: Litium? - HJELP!

jan 11 2022 - 20:37
Prøvde litium for noen år siden. Beste medisinen mot depresjon jeg har vært borti (og jeg har forsøkt de fleste). Men, jeg kunne ikke bruke det på grunn av bivirkninger over lenger tid (diare i en måneds tid). Depresjonen var derimot nesten bort de 2 siste uken mens jeg brukte litium.
Lamiktal er stemingsstabiliserende, så for mange fungerer det dårlig som eneste medisin men fungerer bedre sammen med noe "vanlige" anti-depressiver. Forutsetning: Riktig dosering (som kan ta opp mot 1/2 års tid å finne), og terapeutisk oppfølging.
Til forsiden