Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Likegyldighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Likegyldighet

juni 21 2021 - 23:28
Hei. Er det noen som kjenner på en ekstrem likegyldighetsfølelse? Eller kanskje er det ikke en følelse en gang, for man kjenner seg jo følelsesløs mesteparten av tiden.

For meg er det så ille at likegyldigheten er mer dominant enn en ekstrem viktig ting jeg må gjøre.

Er på randen til å bli kastet ut av studiet hvis jeg ikke består mitt andre eksamensforsøk på universitetet. Det er min andre gang. Og jeg er så ekstremt redd for at likegyldigheten tar overhånd og ikke lar meg oppnå det jeg trenger for at ting ikke skal bli verre.
Avatar

Re: Likegyldighet

juni 21 2021 - 23:45
Er gjerne slik at man mister litt motivasjon om man får negativ feedback. Har det nå i forhold til jobbsøk pga. har vært noen avslag, men tenker det er noe jeg bør endre (få motivasjon igjen) ettersom jeg har behov for å fikse det :)

Jeg har studert en del før (mastergrad), og tenker det i hvert fall er viktig å velge en studieretning man synes er veldig interessant, ettersom så mye tid går med til lesing.

Avatar

huff

juni 23 2021 - 03:13
likegyldigheten
er bare grusom
etter jeg ble
sterkt medisinert
følte jeg på den
mens jeg før
hadde altfor mye følelser
hadde jeg nå
altfor lite følelser liksom
hva er best mon tro
Til forsiden