Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei.no

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei.no

nov 30 2021 - 03:46
Er så utrolig sliten og lei. Bruker remerom 15mg laveste dose 1 tablett. Gikk på 3 tabletter før. Kan ikke si at jeg merk noe forskjell. Kanskje jeg bør bytte til noen andre?Det nærmer seg jul og det merkes  Blir kvalm av all påminnelsen på at det snart er jul..Hadde vært lettere hvis hadde hatt en plass man kunne gått til. Et sted hvor man kunne blitt sett og hørt. Et sted hvor man kunne følt seg inkludert. Når man er ute blant mennesker føler man seg usynlig som et spøkelse. Tanken på at jeg har hatt lyst til å skrike har streifet meg. Blir helt syk og gal av å leve sånn som jeg gjør nå. Det er tungt å komme seg opp. Har ikke sovet godt på lenge og føler meg aldri utvilt.  Sovner men,sliter mye med mareritt og våkner stadig. Selvmordstanker har vært der. Har hatt lyst til å leve men,bare så sliten. Kanskje jeg bør vurdere å bytte til annen medisin. Sliter også med angsten. Gruer meg til å ta banen til byen med masse mennesker på tbanen og sånn når skal til tannlegen på tirsdag. Merker ikke noe forskjell fra nedrapping til nå. Kanskje det ikke var riktige medisin for meg. Har miljøterapeut og støttekontakt men,det er ikke hver dag. Har tenkt på sånn tt kort. Er det vanskelig å få når man bor i Oslo mon tro?Planen er at jeg skal prøve å komme meg på mental helse på lørdag. Det er bare 1 gang i uka. Jeg har prøvd fontenehuset men,føler det fort kan bli litt mye å være der og blir fort glemt der. Gitt opp fontenehuset skal jeg være ærlig med. Jeg har prøvd å gått på biblioteket litt. Truffet på noen hyggelige der av og til. Har ikke trivdes i min egen leilighet heller noe særlig. Det er en fin leilighet men,det er det å være veldig ensom pluss at det er veldig lytt der at jeg blir galt helt gal og sliten..Kan sette på headsett men,kan jo ikke det hele tiden hvis jeg har besøk av miljøterapeut eller støttekontakt. Har folk over meg og hører mye tramping. Har hatt tenkt på å si det til de over at man kan høre de tramper veldig mye på natta pluss på dagen men,har erget meg over å si det til dem. Man kan jo liksom ikke si at de ikke kan gå i sin egen leilighet. Har hatt tanken på å si at jeg har hatt tenkt på å isolere men,det blir veldig dyrt og det har jeg ikke råd til nå. Har tenkt på at hører ikke de til hvor lytt det er at folk tramper eller har de nabo som stortsett bare ligger i sofaen og sløver som meg og bare går når man må..det er jo mye tiltak og isolere også har jeg funnet ut. Er ofte sliten og har altids vært sensitiv for lyder. Har vurdert sånne støpte propper som demper lyd men,er vist ikke bare bare å begynne med det heller. Kan bli enda mere lydsensitiv vist. Jeg har vell egentlig blitt ganske så lydsensitiv pga jeg har blitt avhengig av å sove med propper uansett om det er stille eller ikke. Tenkt tanken på at hvis jeg ikke orker å dra ut eller noen ting og hører smelling og tramping fra naboen. Kan faktisk også merke det hvis bruker headsett også til tider. Lunta blir skikkelig kort.!

Noen som har prøvd sånne formstøpte propper for lyd?

Må jeg flytte eller skal jeg snakke med naboen først?

Skulle ønske det hadde fantes noen flere plasser hvor man kunne møtt folk. Føler meg helt utmattet og lei nå av dette liv.. Lei.no
Avatar

Hm

nov 30 2021 - 11:19
Vanskelig å vite hva som er riktig å gjøre. Jeg er enig med deg i at hvis naboene bare går rundt i leiligheten sin, eventuelt at det er barn som løper og tramper, så kan man nesten ikke si noe på det. Det du eventuelt kan ta opp, hvis naboene virker hyggelige, er om de kan unngå unødvendig gåing i leiligheten nattetid, siden du våkner av det.

Jeg hadde noen naboer på studentbyen når jeg var ung som snakket og lo høyt natt etter natt, der var det så lydt at jeg kunne høre hva de snakket om. Jeg forsøkte å si i fra både muntlig og skriftlig og jeg klagde på dem til studentsamskipnaden, sistnevnte hjalp en uke eller to. Jeg valgte å flytte, men det var fra en møblert hybel til en annen møblert hybel noen hundre meter unna, så det var veldig enkelt. Jeg hadde flaks med at det ikke var støy i den nye hybelen.

Så vanskelig å si hva du skal gjøre. Det kommer an på hvor sensitiv du er, hvor mye støy det objektivt sett er og hvilke alternativer du har. Ønsker deg lykke til enten du flytter eller velger å bli boende!
Avatar

..

des 1 2021 - 15:35
Tusen takk for det. Min miljøterapeut mente at jeg kunne si ifra på en vennelig måte. Får bare bite tennene sammen og gjøre det. Hvis det ikke blir bedre må jeg selge og flytte.! Hører lyd uansett hvor jeg er i leiligheten når de tramper. Føler meg helt utmattet og psykisk. Jeg tåler veldig dårlig støy. Trenger ro spesielt når det er så vanskelig psykisk som det er nå..Jeg har vell aldri trivdes å vært i leiligheten. Føler at jeg klikker snart og går på veggen. Har hatt lyst på frivillig innleggelse men,prøvde det på dps. Var vist ikke syk nok. Min sak ble avsluttet der og får vell søke meg tilbake.
Til forsiden