Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei livet

mars 30 2022 - 04:20
Er så utrolig sliten og lei livet): Dårlig søvn. Har mye mareritt og sånn. Er så utrolig lei av alle de vonde marerittene. Er det noen måte man kan få bort de på? De gjør meg helt utmattet og tappet for energi ): Blir tung i hodet og føler på svimmelheten. Noen ganger gjør det også vondt i hjerte. Føler også utrolig mye på ensomheten. Alt føles så mørkt. Ser på telefonen min om det har kommet inn noen meldinger men,så ser jeg ofte at det ikke er noen ting. Da føler jeg at hvem er det som bryr seg om meg..Tenker hva er meningen med livet at jeg er her på denne jord ):Mens jeg går ute føler jeg meg som et usynlig spøkelse som bare svever rundt der. Det blir bare å leve bare for å eksistere. Føler meg helt verdiløs. Føler ikke at noen ting gleder meg noe særlig lengere..Begynner nesten å bli redd fordi jeg føler meg så utrolig sliten og deprimert. At jeg vil finne på å gjøre noe dumt jeg anger på):
Avatar

Re: Lei livet

april 3 2022 - 14:34
Føler med deg, forstår følelsene du sitter igjen med.. Jeg har hatt mine perioder med mareritt, oftes typ den samme drømmen. Noen var alltid ute etter meg og skulle ta meg. Ufattelig slitsomt, og våknet da med en ekkel følelse.. Det jeg har funnet ut i senere tid, er hvorfor jeg hadde de drømmene. For meg handlet det om problemer som man ønsker å bli kvitt, eller problemer som sitter igjen, at man ikke får kommet seg videre. Jeg syns drømmetydning kan være ganske interessant:)
Enshomheten ja.. Den evige ensomheten.. Jeg føler også jeg bare lever.. Eksisterer. Har ingen nære venner. Både min egen skyld og ikke.. Vet heller ikke hvorfor jeg gidder og sjekke om noen har kontaktet meg.. Er jo bare familie og kjæreste som kontakter.. Den forbanna depresjonen gjør meg til en person jeg ikke ønsker å være.. Det er så vanskelig, å alltid streve med å holde seg på den "friske" siden, så kommer depresjonen å dreper alt igjen.. Gjør deg til en likegyldig, negativ og mangel på empati.. Det er take motsetning til hva jeg er som person. Dette gjør igjen at jeg skammer meg og får en enorm skyld for at jeg oppfører meg slik... Jeg klarer ikke alltid se det selv heller. Det syns jeg er skummelt. Så er nok bare meg selv og depresjonen å takke for at jeg er venneløs.. Var nok ikke mye trøst eller råd fra meg.. Men jeg forstår alt du står i.. Sender gode tanker:)
Avatar

..

april 13 2022 - 02:36
Trist å høre at du også sliter og har det vanskelig):tusen takk for svar og at du tok deg tid til å svare.håper det snart går bedre med deg.livet føles ikke rettferdig):
Avatar

Re: Lei livet

april 13 2022 - 23:50
Hei! Registrerte meg akkurat her og kom over denne tråden.
Kjenner meg igjen i beskrivelsen til Blueshadow.
Tenkte i sted på hvorfor man gidder fortsette sin eksistens kun for å ikke påføre sorg til de som blir etterlatt.
Feil tankegang på alle måter, men det er sånn det føles.
Alt jeg planlegger for framtiden er hvordan de skal ha det bekymringsløst. Men i alle tenkte scenarioer er jeg ikke tilstede.
Lei av dette hamsterhjulet uten å greie glede seg over noe her i livet.
_"Driter i et liv etter døden. Men skulle gjerne hatt ett før"_
Avatar

Re: Lei livet

april 14 2022 - 02:17
Jeg er enig Amundsen. Men døden kommer uansett, hvorfor ikke prøve å gjøre det beste ut av ting mens vi enda er her..

Jeg vet ikke med deg, men jeg har mistet jobben. Jeg har ikke kjæreste, barn eller venner lengre av diverse årsaker. Ingen i dette livet vil lure på hvor jeg ble av hvis jeg hopper av nå. Jeg har kjørt livet mitt i grøfta. Likevel prøver jeg å se det positive i hverdagen, selv om det er aldri så lite. Jeg sier til meg selv; dette var noe dritt ja, men la oss prøve igjen. Ikke for mora mi, katten min eller naboen min - men for meg selv. Dette er det livet jeg får, la oss se om jeg kan få noe bra ut av det likevel.

Nå er jeg trøtt, så dette ble sikkert bare tullball for dere å lese. Håper likevel jeg kanskje fikk fram et lite poeng. God natt


Avatar

Re: Lei livet

april 17 2022 - 00:27
Hei igjen!
Håper det går greit med dere alle sammen.
Jeg leser noen av innleggene her på forumet og blir lei meg på de flestes vegne. Samtidig som jeg ikke har noe å komme med til støtte.
Har slitt med depp i flere år, prøvd Cipralex (taklet ikke bivirkninger), Zoloft (funker ikke), Remoron (sover 12 timer i døgnet og halvsover resten. Funker ikke med å være i jobb). Samtaleterapi gjorde meg bare mer deppa. Mulig jeg hadde en dårlig terapeut, men brukte 2 uker på å bli oppegående nok til å fungere hundre% i jobb igjen etter en time. (den siste jeg gadd møte til). Privat funker jeg ikke. Har samboer og barn, og følelsen av at de hadde berget bedre uten at jeg er der som en ekstra belastning.
Hver gang jeg har ro og fred rundt meg (det vanlige folk kaller fritid) dukker det alltid opp tanker fra tidligere. Samtaler, diskusjoner eller hendelser som var ubehagelige den gang, men som jeg ikke får gjort en dritt med i dag. En del av de føler jeg ble "gravd fram" av terapeuten.
Fortida får jeg ikke gjort noe med. Jeg trenger motivasjon til fremtiden. Den dagen jeg ikke lenger har motivasjon for å jobbe, så har jeg ikke motivasjon for noe annet heller.


Edit: Sporet av fra jeg egentlig hadde tenkt å skrive.
Jeg liker ikke å prate med folk (generelt, venner eller familie) om hva jeg føler, pga i beste fall får jeg velmente men unyttige råd. I verste fall trøst og grining. Og derfor isolerer jeg meg også utenom jobbsituasjon (tom fra familien)
Ser ikke vitsen i å fortsette denne _eksistensen_ mye lenger. For å ha ett liv er det hvertfall ikke.
Jeg vet ikke: det burde være en eller annen grunn til å se framover.....
Avatar

Hvordan går det med dere nå…..?

mai 29 2022 - 10:43
Syns det er så mange triste og tunge skebner å lese om her - fryktelig trist!

Kan dere nevne én positiv aksjon i livet deres siden sist dere skrev her?

Jeg kan gå først;
Jeg har begynt med akupunktur!
Til forsiden