Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 00:47
Jeg er helt enig! Noen ganger oppstår det uenighet og uheldig kommunikasjon, men det lages stort sett rom for å rette opp i eventuelle feiltråkk, og jevnt over syns jeg alle her inne holder en god og oppbyggende tone med hverandre! Samme om det er de mest aktive brukerne eller ei.
Avatar

Gummihjerte

des 17 2019 - 00:57
Jeg vet jo det uenigheter oppstår.tenk hvor kjedelig verden hadde vært hvis alle var like men jeg er redd for å bli dømt av andre for noe SAN Francisco finner på og driver og angriper.jeg vil ikke folk skal tenke slik om meg.det samme tenker vel dere og at dere ikke vil at andre skal dømme dere heller.nå har den personen forsvunnet og heg sitter her og har dårlig samvittighet.
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 01:09
Det er vanskelig å fristille seg fra det som veldig påståelige folk uttrykker når de går sånn tilverks som vi så her. Det er normalt å bli påvirket og ta inn over seg det folk sier, at de ikke har rett er noe annet.
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 01:17
Jo, jeg kan skjønne den reaksjonen mrs.freak. Jeg føler ikke like sterkt på det selv, men jeg skal innrømme at han greide å komme under huden på meg også! Dvs. jeg er rimelig trygg på at jeg forholdt med rasjonelt til urimelighetene hans, og stoler på egen vurderingsevne av situasjonen, men jeg ble forbaska provosert på slutten der.

Jeg vet uansett med meg selv at jeg har en god evne til å se en sak fra flere sider, og siden hans hang overhodet ikke på greip med virkeligheten, men slo meg mer som en projeksjon av egne problemer.

Det er som akershusøst sier, helt normalt å reagere på den type oppførsel, og ingen grunn til dårlig samvittighet!
Avatar

Gummihjerte

des 17 2019 - 14:09
Jeg merket det altså hvor irritert du ble.er ikke vant til at du blir slik på forumet.men noen mennesker greier å irritere så mye.
Til forsiden