Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei livet

des 8 2019 - 16:54
Så sliten og lei...skal på møte med psykisk helse i bydelen til uka.håper inderlig på mer hjelp da.mye deprimert og slitet mye med angst og tankekjør.tenker på at jeg må begynne på antidepressiva.så slitsomt å leve dette liv.ikke så mye glede over ting heller.bor også midlertidig hos mine foreldre som har gjort i halvt år ca. Måtte flytte fra der hvor jeg bodde pga ble helt syk av å bo der. Søkt om omsorgsbolig.også er det jul i tillegg så alt føles så vanskelig og tungt.hatt mye tanker på at jeg ikke orker å leve mere.idag tenkte jeg på at jeg ville ta masse tabletter pga er så lei av å leve dette liv.jeg føler ikke at jeg har noen venner som ser meg noe særlig og bryr seg.tenkt døden da når jeg bare lever for å eksistere.føler meg mye til bry også for mine foreldre så da tenker jeg døden så det ikke blir noe mere med meg..når jeg føler at ingen bryr seg noe særlig og bare lever for å leve så ser jeg ikke så ikke mye gleden av å fortsette med å leve.bare slitsomt og deprimerende hele tiden...
Avatar

Hei

des 8 2019 - 23:01
Jeg håper du får den hjelpen du trenger.jeg skjønner du føler deg til bry hos dine foreldre men tro meg hadde de ikke vært glad i deg hadde du ikke blitt boende der.men skjønner godt følelsen av å være til bry for andre og familie og den håploshetsfølelsen.jeg heier på deg.
Avatar

Re: Lei livet

des 12 2019 - 14:06
Jeg HATER livet mitt. Det ga meg bare pine og dritt.
Avatar

hallo

des 15 2019 - 01:54
blaafisk oppbyggende
som vanlig
mrsfreak god
som vanlig
vit jeg lider med deg
du har det ikke enkelt
men alltid husk hauges kloke ord
FREMTIDEN KAN BRINGE MED SEG VEIER
VI IKKE VISSTE OM
kjemp - til dovre faller
Avatar

Re: Lei livet

des 15 2019 - 17:41
Undrer meg over aliengang72 sine slike vurderende kommentarer av andres innlegg. Flere steder på forumet.
Avatar

Re: Lei livet

des 15 2019 - 19:01
Hva er mods?

Friske meninger og debatter, det kan bli interessant. Men ikke personangrep som San Francisco viser her. Folk som har saklige argumenter trenger ikke angripe person.

Jeg håper Ensomfyr 1985 fikk litt hjelp så det er blitt litt bedre.
Avatar

altså

des 15 2019 - 19:54
veldig bra san fransisco
gjennomtenkte kommentarer
jeg undrer meg over akershus
hva er vedkommendes agenda?
skal vi ikke alle her på forumet
komme med evt råd og synspunkter?
skal vi ikke sammen
finne veien videre
gjennom evt debatt?
jeg bare undrer meg akershus
Avatar

Hmm

des 16 2019 - 17:23
Alien prøver bare å gi gode råd her.Jeg ser ingen grunn til å undre seg over hva Alien mener.Alien er flink til å gi gode råd og det er ikke noe å undre seg over el angripe personen.Slikt har jeg ikke sans for med personangrep.Stå på Alien.Jeg heier på deg! Bra skrevet SAN Francisco viktig å si tydelig ifra.Alle har lov å si egne meninger.Det gjelder oss alle.
Avatar

SAN francisco

des 16 2019 - 19:10
Jeg er enig i en del du skriver men samtidig viktig å være klar over personlighetsforstyrrelser henger med vanskelig barndom.de fleste som har den lidelsen har traumer.det er mer traumelidelse.viktig å være klar over det det er den gamle måten å se mennesker som sliter med slike ting som manipulerende for det var slik før i tiden man tenkte nå vet man mye mer om det.og den henger ofte med ptsd.relasjonsproblemer er ofte knyttet med å ikke stole på andre mennesker misforstå ting altså med relasjoner er ting mye mer komplisert enn å si verktøyet til folk med personlighetsforstyrrelser.det er en grunn til at mennesker oppfører seg slik de gjør som har tunge barndom.det er viktig å vise forståelse for alle mennesker.
Avatar

San Francisco

des 16 2019 - 19:59
Greit nok at du vil komme med en kritikk av akershusøst sin kommentar, men hva med å gjøre det på en LITT mer konstruktiv måte?!

Jeg har tilbrakt såpass mye tid her inne at jeg har lest flere av akershusøst sine kommentarerer, og kjenner virkelig ikke igjen beskrivelsene du kommer med. Den beste av oss kan trå feil i hvordan vi vinkler og ordlegger oss her inne, meg selv inkludert, og jeg setter stor pris på å bli satt på plass på en respektfull måte i stedet for å få hodet kappet av, noe jeg tror gjelder for de fleste.

Det er ikke alltid folk er sin egen oppførsel bevisst, og da nytter det ikke å svare med å svartmale hele personen (aka personangrep, fordi du angriper person i stedet for sak), og lire ut av seg antagelser om diagnoser! Det må da virkelig gå an å legge opp til en god tone her inne på en bedre måte enn som så.


Avatar

Hei

des 16 2019 - 21:54
Alle skal kunne fortelle sin mening.Vi kan være uenige el det hadde jo nærmest vært rart om vi hele tida var enige i ting.tenk så kjedelig verden hadde vært hvis alle mennesker var like.jeg kan mene at det Akershusøst skrev om Alien og undret seg at jeg var uenig med henne for det er ok å være uenig men å drive og kalle noen manipulerende og bruke en diagnose på en krenkende måte mot Akershusøst er faktisk ikke greit.Akershusøst har lov å fortelle sin mening enten man er enig el uenig men det du gjør er å bruke en diagnose som du tydeligvis ikke kjenner godt nok til for da hadde du skjønt hvor mye mennesker med den diagnosen lider også krenker du Akershusøst på den måten fordi du er uenig.Alle mennesker er manipulerende.Alle mennesker ønsker å få vilja si gjennom.det gjør du også SAN Francisco.Helt enig med gummihjerte her.Det fins gode måter å si ting på.
Avatar

Re: Lei livet

des 16 2019 - 22:52
Takk til de som i de siste timene har gitt meg støtte fordi de synes at ingen skal bli behandlet sånn. Det har vært noen vonde timer fra dette kom på trykk her og et annet sted på siden i går, og fram til motforestillingene begynte å komme i dag. Jeg fikk den store tvilen på meg selv om jeg er den jeg er, eller om jeg er helt på viotta.

De som driver denne siden sier at de følger nøye med på hva som blir skrevet her. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal tro om det. Jeg synes hvertfall det er vanskelig å få øye på vitsen med moderatorer på en side som denne hvis de sitter og ser på sånt uten å løfte en finger. Det er de som faktisk har ansvaret for siden her.
Avatar

Hei Akershusøst

des 16 2019 - 23:14
Jeg er enig med deg i det.Du fortjente ikke å bli behandlet slik.selv om jeg var uenig med deg i det du skrev om Alien så har vi lov å være uenige.men det at SAN Francisco drev og angrep deg slik var dårlig gjort og enig de burde reagert på dette her.å kalle deg manipulerende var stygt og pøse med en diagnose han el hun ikke kan noe om og tydelig ikke har kunnskap.Jeg syns også stort sett reagerer ikke moderatorer på noe her så enig med deg.Du bør ikke tvile på deg selv på lik linje som andre har du lov å si din mening.
Avatar

Hmm

des 16 2019 - 23:58
Nå er du litt frekk her og kommer og hevder folk faller i offerrollen.om så folk gjør det så er jo det dn grunn til det.kanskje folk har vært ofre for ting faktisk.du er veldig dømmende her og sårer og krenker mennesker her.Alle sliter med sitt og det er en grunn til at folk er her.Dette er ikke ett politisk debatt.Leter du etter det er du kommet på feil sted her.Hvem gir deg rett til å kalle andre for manipulatoren?Du forteller bare sannheten og vet du hva det er faktisk din egen sannhet slik du ser hva sannhet er.Du sårer og krenker mennesker her.
Avatar

SAN Francisco

des 17 2019 - 00:01
forresten hvem er denne eliten du peker på?Hvem er de og hvor mange er de i følge deg og din sannhet?
Avatar

Hmm

des 17 2019 - 00:02
Oi så vi er 4.vi må jo virkelig ha en konspirasjon mot deg.huff stakkars deg.Du må jo føle deg som ett offer.
Avatar

San Francisco

des 17 2019 - 00:16
Nei, sånn der kan du ikke holde på. Og jo, det er absolutt personangrep når du trekker inn så stygge bemerkninger, og synser om enkeltes diagnoser, med intensjon om å svartmale. Det har ikke en dritt å si at det skjer anonymt, det er fortsatt personangrep.

Det er ingen her som krever eierskap, men vi gjør så godt vi kan for å gi KONSTRUKTIV kritikk når enkeltes fokus sklir utenfor normal folkeskikk, noe du overhodet ikke ser ut til å ta innover seg.

Du kan regne med å bli pælma ut om du fortsetter med samme uvennlige tone, for sånn du holder på er ikke akseptabel oppførsel hverken av admin eller de andre brukerne.

Du har virkelig ikke skjønt det hvis du tror det handler om at noen her knytter for mye av identiteten sin til forumet. Det handler om at du kommer med tilsnakk i en bedritent nedsettende tone, og da mister innholdet i meningene dine (som kanskje ellers kunne blitt respektert), all sin tyngde.

Og news flash: som alle andre mennesker, så har folk her inne følelser, og det er ikke spesielt unormalt å reagere med uro på oppførsel som din.

I tilfelle det ikke har kommet tydelig nok frem enda: det handler veldig lite om at du kommer med kritikk, og veldig mye om den respektløse måten du uttrykker deg på når du kritiserer.
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 00:21
Jaha, så du trakk liksom frem synsingen om brukeres diagnoser helt tilfeldig etter at du kritiserte akershusøst...
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 00:25
Det er ikke en trussel, det er en realitet at det ikke hører hjemme her å fortsette med så nedsettende tone som du har holdt på med! Jeg sa HVIS du fortsetter, og du står helt fritt til å skjerpe språket ditt (ikke det samme som å skjerpe en mening, men måten du uttrykker den på...)
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 00:33
Av de ting som forundrer meg i retning av bekymring er at denne skriveren flytter inn i hodet mitt og forteller verden hvorfor jeg sier og gjør det ene og det andre. Jeg trodde at det var min egen munn og mine egne fingre på tastaturet som hadde kontakt med den delen, jeg. Ikke at dette ligger i en annen person, som en forlengelse av meg, hemmmm....

Skal få tak i en leppestift og skrive det på speilet at jeg er en del av eliten, for det er en ny rolle i livet mitt, hjertelig takk San Francisco!
Avatar

Hmm

des 17 2019 - 00:39
Det var pysete å skrive mange stygge innlegg også forsvinne.han el hun sprer løgner også på forumet og det liker jeg ikke når den personen sier at vi er stygge mot andre brukere det syns jeg ikke noe om.jeg opplever det ikke slik
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 00:47
Jeg er helt enig! Noen ganger oppstår det uenighet og uheldig kommunikasjon, men det lages stort sett rom for å rette opp i eventuelle feiltråkk, og jevnt over syns jeg alle her inne holder en god og oppbyggende tone med hverandre! Samme om det er de mest aktive brukerne eller ei.
Avatar

Gummihjerte

des 17 2019 - 00:57
Jeg vet jo det uenigheter oppstår.tenk hvor kjedelig verden hadde vært hvis alle var like men jeg er redd for å bli dømt av andre for noe SAN Francisco finner på og driver og angriper.jeg vil ikke folk skal tenke slik om meg.det samme tenker vel dere og at dere ikke vil at andre skal dømme dere heller.nå har den personen forsvunnet og heg sitter her og har dårlig samvittighet.
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 01:09
Det er vanskelig å fristille seg fra det som veldig påståelige folk uttrykker når de går sånn tilverks som vi så her. Det er normalt å bli påvirket og ta inn over seg det folk sier, at de ikke har rett er noe annet.
Avatar

Re: Lei livet

des 17 2019 - 01:17
Jo, jeg kan skjønne den reaksjonen mrs.freak. Jeg føler ikke like sterkt på det selv, men jeg skal innrømme at han greide å komme under huden på meg også! Dvs. jeg er rimelig trygg på at jeg forholdt med rasjonelt til urimelighetene hans, og stoler på egen vurderingsevne av situasjonen, men jeg ble forbaska provosert på slutten der.

Jeg vet uansett med meg selv at jeg har en god evne til å se en sak fra flere sider, og siden hans hang overhodet ikke på greip med virkeligheten, men slo meg mer som en projeksjon av egne problemer.

Det er som akershusøst sier, helt normalt å reagere på den type oppførsel, og ingen grunn til dårlig samvittighet!
Avatar

Gummihjerte

des 17 2019 - 14:09
Jeg merket det altså hvor irritert du ble.er ikke vant til at du blir slik på forumet.men noen mennesker greier å irritere så mye.
Til forsiden