Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei livet

sep 3 2019 - 00:35
Sliter mye med selvmordstanker og hva er meningen med livet. Sliter mye med søvnen. Har slitt mye etter bruddet. Dårlig selvtillit og selvfølelse. Har også slitet med alkoholen. Noe jeg vil slutte med. Vil bo på et rehabliteringssted eller kanskje bli innlagt eller noe. Er så utrolig sliten og lei av å leve sånn som det her. Prøver å gå på fontenehuset men,gir meg ikke altids meningen å gå dit. Kan lett føle seg enda dårligere. Mange som er der er enda mere opplagt. Er en arbeids plass vet jeg. Skulle ønske det var litt mere fokus på psykisk helse der. Føler meg ofte som et spøkelse. Derfor tenker jeg ofte hva er meningen med livet. Prøver å trene og sykle og være så aktiv jeg kan. Føler meg veldig mye alene og ensom. Derfor føler jeg meg veldig mye alene og ensom. Kjenner folk men,det er bare jeg som oftest tar kontakt føler jeg og da blir jeg lei. Etter å ha blitt alene og singel igjen føler jeg meg veldig mislykket også ser mange på Facebook har profilbilde av seg selv og kjæresten. Føler at livet er blitt litt snudd på hodet. Hvem er jeg og hva er jeg tenkte jeg ofte. Tanken på at hvis jeg tar mitt liv da kommer folk sikkert til å savne meg og tenke det var trist at han ble borte. Tanken på at jeg ikke vil leve er fordi jeg føler meg verdiløs for folk. Hva betyr jeg for folk tenker jeg ofte. Idag f.eks kom tanken opp hvordan dø på en skånsom måte. Mitt liv føles så utrolig tungt. Begynner å bli lei av å leve....
Avatar

Re: Lei livet

sep 3 2019 - 01:08
Prøv å få igang det du savner på Fontenehuset, det er der for deg men du må melde inn behovet for de er ikke tankelesere. Snakk med noen der som kan hjelpe deg å få i gang det tilbudet du savner, du er sikkert ikke alene. Når en gjør noe selv så får en det ofte litt bedre.

Og facebook, dropp det!
Avatar

Hei

sep 3 2019 - 19:27
Prøver så godt jeg kan. Hva mener du med Facebook dropp det?
Avatar

Re: Lei livet

sep 5 2019 - 03:17
Jeg mente at det kan være lurt å droppe sosiale medier som Facebook der du ser ting andre legger ut som får deg til å føle deg mislykka når det får deg til å få enda en nedtur. Prøv å beskytte deg selv og søk mot det som kan bygge deg opp.

Tvi, tvi!
Avatar

Re: Lei livet

sep 8 2019 - 17:38
Hei, jeg sender deg en melding jeg! :)
Kunne du ha sjeket ut innlegget mitt? Kanskje det hadde interessert deg
https://www.sidetmedord.no/Forum/Ensomhet/Vil-starte-et-fellesskap-brevvenner-er-du-med
Avatar

Re: Lei livet

sep 10 2019 - 03:05
Du har ikke oppsøkt behandling gjennom lege i tillegg?
Avatar

Hei

okt 6 2019 - 01:12
Får hjelp hos nevrohabliteringen på Ullevål og de har søkt meg til dps på Vinderen.
Til forsiden