Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei av livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei av livet

jan 28 2017 - 11:29
Vet ikke helt hvordan jeg skal få skrevet ned det jeg har i hodet. Det er så mange tanker. Er så sliten. Vært deprimert i 7 år nå og holdt det inni meg..men nå kjenner jeg at det snart renner over. Tørr ikke oppsøke lege for jeg er redd jeg bare skal bli oversett og bare får en beskjed om at "det går over". Har venner, familie og kjæreste som jeg kan prate med, men jeg føler meg bare som en belastning når jeg føler for å prate, at jeg som oftest bare dropper det. Fake a smile..noe jeg gjør hver eneste dag. Jeg er 23 år gammel og føler at det er nok. Er også plaget med selvmordstanker, men det er bare tanker som streifer meg i blandt. For 5 år siden hadde jeg begge hendene mine fulle av ulike medikamenter, klar for å ta mitt eget liv. Men så var det en stemme i hodet som sa nei, heldigvis. Har også vært plaget med spiseforstyrrelser i den form at jeg raste ned i vekt. Nå er det heldigvis ikke så ille. Men nå er jeg lei.
Avatar

Gi det et forsøk

jan 28 2017 - 12:08
Jeg vet det er skummelt, men PRØV å oppsøk hjelp! Dra til legen, fortell hvordan du har det. Om det ikke går bra, prøv en ny lege (evt. legevakt). Gud så nervøs jeg var første gang jeg dro til legen med problemene mine.. men legen lyttet og ga meg tilbud om hjelp. Jeg vet hvor lett det er å føle seg som en byrde når man ønsker å snakke, men for en behandler vil du uansett ikke være en belastning, fordi de er der for å hjelpe. Det er jobben deres, det de får betalt for.

Det finnes ingen garanti for å finne noe som fungerer med en gang, men det å forsøke, det skader ikke i det hele tatt. Det er hjelp å få om du er villig til å ta den imot. Anbefaler også å være fullstendig ærlig om hvordan du har det - ikke underdriv. Fortell hvilke tanker du går med, og at du ønsker en endring. Ønsker du å snakke med en psykolog, si det.

Masse lykke til! Det finnes fantastiske mennesker der ute som kommer til å strekke seg langt for å hjelpe <3
Avatar

Re: Lei av livet

jan 31 2017 - 09:25
Det er gjennom de vondeste tidene man utvikler seg mest som person og blir sterkere. Ta en dag av gangen. Det kan kan kanskje hjelpe å finne en aktiviter/hobby der du får tankene over på noe annet?

En hobby der du får uttrykt følelsene dine på et vis kanskje? Nå vet jeg ikke hva du interesserer deg for eller kommer til å like. Hvis du ikke vet hva, prøv alt. Meld deg på et hobbykurs selv om det føles tungt og du ikke har lyst.

Har du sett Happy go lucky på tv? Deter en serie på tv om depresjon, eller en slags videodagbok av Ida Fladen. Kanskje du kan se det. Programmet er på 8 episoder og i hver er det leveregler som presenteres for å leve et sunt liv. Programmet går på tv på søndager kl 22.15, eller hvis du ikke har sett ligger de å på tv2sumo.

Avatar

Re: Lei av livet

feb 5 2017 - 18:14
Hei, kan du ikke snakke litt om tankene dine her?
Kjenner godt følelsen du beskriver om å være en belastning for andre. For meg er det hvertfall det motsatte, å kunne prate åpent om vanskelige ting, å lytte til andres erfaringer og problemer, det hjelper meg med mine utfordringer. Det er så godt å ikke være alene om å slite, at det finnes ekte mennesker der ute man faktisk kan relatere til. Er lei av den "perfekte" verden som fôres oss daglig, hvor alle liksom er lykkelige og ingen tør å snakke om det vanskelige. Der alle bare pleier sin egen fasade men innerst inne egentlig føler seg like ensomme som alle andre. Det er ganske ironisk.

Uansett, jeg er her hvis du vil dele hjerneskrotet ditt med meg :)
Avatar

Re: Lei av livet

feb 8 2017 - 19:32
Enig der Hjortelort. Denne verdenen er fucked up på så utrolig mange måter...! Selv har jeg gitt den opp. Verden vil gjøre det den vil gjøre. Hvis den vil forbli ignorant og fordomsfull så værsegod. Vi kan bare forsøke å hjelpe de få som er åpne og villige til å lytte - resten vil forbli ignorante og fortsette å skape problemer for andre. Dette er et vilkår man må godta hvis man skal leve i denne verdenen. Så er spørsmålet da; er det verdt det...
Avatar

Re: Lei av livet

feb 9 2017 - 12:20
Jeg synes vi skal rotte oss sammen og lage rare grimaser til ignoramuser.
That'll show zem!
Til forsiden