Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei av leve dette livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei av leve dette livet

des 1 2015 - 22:36
Jeg er så lei av leve dette livet. Jeg sliter masse med angst og depresjoner. Jeg føler meg så alene og ensom. Føler nesten de eneste som bryr seg er mine foreldre. Så og si hver dag er jeg alene. Nesten ingen som ringer eller tar kontakt med meg føler jeg. Nesten bare min mor som ringer meg. Jeg føler alt er så mørkt og føler hva er meningen med dette livet. Jeg har tenkt masse mørke tanker om at jeg bare vil dø når det er som det er nå. Jeg orker snart ikke dette her mere føler jeg. Jeg har måttet byttet fastlege også siden den andre legen jeg hadde ville ikke gi meg noe medisiner pga han mente jeg skulle bli bra uten. Jeg føler meg veldig energiløs for tiden og veldig deprimert pluss masse angst. Jeg er lei av være så trist og ensom.
Avatar

Trist at du har det sånn

des 2 2015 - 14:06
Menneskeheten er en travel rase dessverre, og ofte har de ikke tid til hverandre...

Har du prøvd å kontakte dine venner? Ofte må man kontakte dem selv, og om du har mistet kontakten, kan du jo prøve å ta opp kontakten igjen for det skader ikke å prøve.

Om mulighetene byr seg, så hvorfor ikke starte på en aktivitet eller finne en hobby der du kan møte likesinnede så du kanskje finner en venn? Da vil du få tankene over på noe annet, og hverdagen kan bli triveligere.
Avatar

hei

des 2 2015 - 17:23
jeg har vært den som altid har tatt kontakt og føler jeg er lei av det.prøver å finne på hobbyer men,jeg sliter så mye så er ikke så lett.går på aktivitetssenteret av og til.har du lyst til å bli min venn?
Avatar

Hei!

des 18 2015 - 01:05
Jeg sliter med det samme! Skal ikke si ting blir bedre fordi det vet jeg ikke om de gjør. Vi kan ikke annet enn å prøve vårt beste for at det skal bli bedre. Jeg selv sliter med å få hjelp, ved det så mener jeg at jeg liker ikke å prate om følelser med andre mennesker (pga føler jeg er i veien og at det er flere som trenger det mer enn meg, eller at jeg forteller meg selv at dette bare er en periode som snart går over). Jeg ønsker å prate med en psykolog om det, men tør ikke. Vet ikke hvordan jeg får en psykolog i deg hele og vil ikke at NOEN skal vite noe om det. Jeg har venner, men føler ikke at noen av dem virkelig bryr seg. Håper ting ordner seg for deg og vil at du skal vite at du ikke er alene. Tenker på deg og det er flere som bryr seg om det slev om du ikke tror det selv!
Til forsiden