Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei av forventninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei av forventninger

april 11 2016 - 21:01
Det nærmer seg tiden for eksamen, siste innleveringer og arbeid for dette semesteret. Alt bygger seg opp for meg nå, ligger etter i flere fag, og kjenner på presset fra andre som har lest og jobbet så mye.

Jeg ender opp med et skippertak mest sannsynlig fordi jeg klarer ikke å finne motivasjonen til å jobbe med skole nå. Alt føles ut som et ork, har ingen motivasjon og dagene går dårlig. Sitter maks 2 timer etter en forelesning, når man egentlig burde jobbe mot eksamen og alt annet minst 4-8 timer etter forelesningene.

Jeg hadde en hendelse på slutten av høstsemesteret i fjor, hvor jeg gikk søvnløs i flere dager, og er redd for at det samme skal skje igjen nå. Jeg stresser så mye for alt som må/burde gjøres, og alt bare hoper seg opp. Jeg stresser med alt, og er redd for hjertebanken, hodepinen og kroppen som er blytung skal skje hver dag.

Elsker å jobbe, men hater å studere. Jeg må ha en utdanning for å få jobb, så føler ikke at jeg kan ta en pause fra skolen. Da er jeg redd for at jeg faller helt ut og har vansker med å fullføre senere.

Det stilles forventninger føler jeg, fra alle kanter. Familie, venner og bekjente som vil at du skal prestere høyt, være flink. Jeg føler selv at jeg må gjøre det best mulig, men har innsett litt etter litt at jeg er ikke ei som kan få A i alt, gjøre det best i absolutt alt. Men man kjenner allikevel på alle forventningene som stilles til en.

Noen dager har jeg det helt ok, mens andre dager vil jeg ligge i senga hele dagen.
De man kjenner best, er ikke alltid de man kan snakke lett med om sånne ting, og jeg savner litt å ha noen å snakke med om alt dette. De som kjenner seg igjen eller har andre erfaringer som de vil dele.

Avatar

Re: Lei av forventninger

april 12 2016 - 07:30
Om du les og studerer hardt etter ei søvnlaus natt får du ei ny søvnlaus natt.
Til forsiden