Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei av alt, sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei av alt, sliten

jan 26 2021 - 21:27
Jeg har hvert diagnosert med depresjon siden Juni 2020. Det gikk bra når jeg begynte på medisiner, men så ble det tungt igjen så vi økte dosen, dette skjer igjen og igjen. Jeg er her nå igjen og vil bare grine på rommet mens jeg hører på musikk. Jeg tørr ikke fortelle dette til noen. Jeg er redd for hva de vil tenke, ikke alle vet at jeg i det heletatt sliter med depresjon. Jeg vil snakke med mamma eller pappa, men er redd for at de må slite seg gjennom mer av meg og mine slit(Har også fra 2019-2020 vert syk med mageproblemer). Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og er bre trist, jeg vil ikke legge denne byrden på noen andre. Sist gang jeg hadde det sånn pratet jeg med helsesøster på skolen, dette hjalp ikke hun fortalte meg bare at jeg måtte snakke med mamma eller pappa, noe som jeg ikke ville. Jeg er sliten og lei! Hva skal jeg gjøre?
Jeg snakket på FaceTime med en venninne i stad, og jeg begynte å gråte, hun så det ikke og jeg ville ikke si noe, jeg felt tårer mens vi pratet. Jeg vet ikke om det i seg selv bare var vondt eller det at hun faktisk ikke merket det som var verst.
-Jente som er lei av alt
Avatar

BUP

jan 26 2021 - 21:34
Hei, antar du er født i 2007. Jeg kjenner selv (som far) litt til dette. Helsesøster sier riktig, mor og far bør vurdere et møte med din fastlege for mulig henvisning til BUP. Helsesøster kan bidra med innspill på hvordan henvisning foregår/gjøres. :-)

Har fastlegen diagnostisert deg, så er det endring på tilbudet som må vurderes.
Avatar

Hei

jan 26 2021 - 22:18
Kjære deg , så vondt du må ha det inni deg. Og så vanskelig det må være for deg at du ikke tørr å snakke med noen nære om det i frykt for å være en byrde for dem.

Vit at du er viktig og noen bryr seg om deg. Det er ett stort steg å ta å si "jeg har det veldig vanskelig nå, og trenger at du/dere er med meg og støtter meg og trøster meg når jeg er nede" det er så utrolig vanskelig og er kanskje det største steget mot å få det bedre.

Vit at
DU ER VIKTIG
DU ER VERDIFULL
DU BETYR NOE FOR NOEN
DU ER UERSTATTELIG
DU ER UNIK.


Send meg gjerne en privat melding om du vil snakke om det som er vanskelig med noen.

Og du? Det blir bra
Til forsiden