Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei av å løfte meg opp om og om igjen for så å bare få bekrefta at en ikke er verdt noe.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei av å løfte meg opp om og om igjen for så å bare få bekrefta at en ikke er verdt noe.

okt 25 2020 - 20:37
Min historie begynner med at jeg ble utsatt for voldtekt som elleve åring. Som få har fått greie på senere i voksen alder. Satt med mye tanker og ble usikker på meg selv. Ble da sett på som ett lett mobbeoffer, så da begynte mobbing som pågikk i fire år ca. Ut av det kom sosial angst, og det å få til utdanning ble straks veldig vanskelig. Jeg klarte ikke det og havnet på aap. Fikk kjæreste som gikk mer og mer over til manipulering og psykisk vold. I tillegg til han voldtok meg da han ble tatt på fersken som utro og jeg konfronterte han. Sitter igjen med to barn alene 100%. Ett med to kroniske sykdommer som krever nattovervåkning til tider og mye energi. Og ett med dysleksi og dyskalkuli som har begynt å bli mobbet på skolen. Fikk fast jobb endelig i januar etter seks år som vikar. Men det er tøft og klare jobb med sosial angst, kronisk sykdom i hus med nattovervåkning til tider, ved siden av at det andre barnet trenger å styrkes med selvtillit/selvfølelse og råd rundt å få nye venner av en mor som ble utestengt på skolen osv. Pluss masse annet som også har skjedd de siste åra, men skulle jeg ha ramsa opp alt hadde det blitt litt vel mye å lese her. Kjenner at jeg er så lei av å dra meg selv opp fra grøfta om og om igjen for så at folk sparker meg ned igjen. Jeg vil bare få være i fred. Orker ikke kontakt med mennesker mer. Før hilste jeg på masse folk når jeg traff de, men nå kjenner jeg meg bare sint når de prøver å ta kontakt. Jeg ønsker bare å få puste og kjenner at jeg trenger egentlig en sykemelding fra jobb nå. Men bare det å komme seg til legen er tøft. Å sitte og prate om hvorfor jeg føler at sykemelding kanskje kan være det jeg trenger for å løfte meg opp denne gangen. I tillegg føler en jo ansvar for jobben spesielt når man har vært borte en og en halv uke pga sykehusinnleggelse med det ene barnet og sykdom både før innleggelsen og etterpå. Sliter med selvmordstanker til tider og har egentlig ingen å prate med, så nå skriver jeg inn her. Klarer ikke løfte meg opp lenger rett og slett. Ser ingen grunn til det heller når det gang på gang bare smeller igjen. Uansett hva jeg gjør for at andre skal bli fornøyde, er jeg aldri god nok. Alltid noe jeg ikke har klart å fått tid til eller ikke gjort godt nok for andre. Lei alt presset og forventninger. At ikke det kan tas hensyn til at noen kanskje ikke klarer å være så himla perfekt for alt og alle. At noen faktisk trenger pusterom. Føler meg så forferdelig verdiløs og i veien for andre. Og vil bare få en lang hvile, pusterom og vekk fra dette livet.
Avatar

Hei

okt 28 2020 - 17:31
«Føler meg så verdiløs»..er en hard ting å tenke om seg selv.Og da må du faktisk analysere tanken:Er tanken sant?Nei..Selfølgelig ikke...Det er depresjon og opplevelser bak som lurer negative tanker ..som det du tenker ..Du er absolutt en løvetann menneske...Opplevd så mye og her sitter du med fulltids jobb og to barn..som du betyr mye for..Ja..det er sikkert slitsomt å vare alene og ikke kunne sove om natten..Og ja..den perfeksjonismen finnes ikke..ikke noe å bry seg om..Kanskje du trenger å få en avtale med en voksen ,foreldre,venn..som å ha en dag i uken barna på besøk der et par timer så du har litt tid for deg selv..og omvendt?Du er så sterk og verdifull ..Gå på Røde korset og søk om besøks venn?Da kommer det noen hus deg av og til og hjelper med noe,eller går tur sammen med?:)Klem og husk tanken at du er verdiløs er falsk og den skaper negative følelser.Bytt tanken med :du er verdifull ,den er faktisk sant..og får du bedre selvfølelse.:):)
Til forsiden