Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei av å gå i motbakker.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei av å gå i motbakker.

aug 22 2020 - 05:03
Ligger her i sengen og får ikke sove.
Hodet kverner på så mange vonde tanker som dukker opp.
Har vært gift i snart 15 år og har to barn.

Min eldste sliter med angst stakkar, og har det tydelig vondt i hverdagen. Er hos BUP og prøver å få hjelp, men det går ufattelig sakte med endeløse kartlegginger. Jeg sliter med å vite hva jeg kan gjøre for å hjelpe henne i det daglige og mine tafatte forsøk på å hjelpe gjør stort sett vondt verre.

Forholdet til kona skranter mer og mer og jeg føler meg ensom i hver eneste dag. Vi har sluttet å ha sex, eller noe annen fysisk kontakt for mange år siden.
Det jeg ønsker meg mest av alt er noen som kan holde rundt meg av og til før jeg sovner.

Har hatt stress symptomer de siste årene med nakkeplager, brystsmerter, svimmelhet og hodepine.
Har blitt diagnostisert med type 1 brugada etter jeg gikk i bakken på jobben for 3 år siden.
Tar stadig oftere meg selv i å ønske å dø.
Er ikke suicidal, men ønsker bare innerst inne å ikke våkne opp på morgenen. Det hadde vært så deilig å bare få fred, bare for en evighet eller to.
Avatar

pssssst ja

aug 22 2020 - 05:27
meget trist lesing
først av alt
du bør få i gang
en dialog med fruen
fortelle hvordan ting
virkelig innerst inne føles
det kan nok være
forløsende
for henne også da
lykke til ;)
Avatar

Forstår deg

aug 22 2020 - 12:05
Forstår deg veldig godt Tømmerhuggeren. Jeg har vært gift og har en datter. Hun har slitt psykisk og uviklet spiseforstyrrelser når hun var 14 år. Spiste lite og gikk ned over 15 kg. Var helt normal ift vekt før det. Hjalp ikke akuratt at hun ble vegetarianer heller. Hun orket ikke å spise mat foran andre. Måtte lage maten selv når hun var på samvær hos meg. Samme hos moren. Hun ble utredet på BUP. Vi hadde en sånn familiegreie. Mor, far, stefar og henne. Det hjalp veldig, selv om hun hatet det i begynnelsen. Nå spiser hun regelmessig og har lagt på seg igjen. Har det bedre med seg selv, men sliter fortsatt med å spise i lag med andre. Spesiellt oss foreldre. Jeg har fått grå hår av den jenta. Sliter selv med depresjon og litt angst. Og selvmordstanker. Har vært utredet i poliklinikk hos DPS. Har og blitt akuttinnlagt på psykiatrisk akuttmottak 5 ganger. Den ene gangen ble jeg overført en uke på DPS. Det gjorde godt. Fikk god oppfølging hver dag. Ble satt på antideprisiva. Føler ikke det har hatt noe særlig effekt enda. Går bare på 50mg Zoloft. Men ønsker å trappe opp. Var sist innlagt akkutt for 14 dager siden. Som regel alkohol som gjør ting verre. Men har og blitt lagt inn på tvang en gang edru. Håper du kan snakke med konen din om hvordan du har det. Det kan ikke være lett for henne heller. Anbefaler deg å ta kontakt med helsevesenet. Få legen din til å hjelpe deg med henvisning. Kan og anbefale og snakke på tlf eller chat med ulike instanser. Som her inne f.eks. Lykke til. Ta kontakt direkte om du vil ha noen å snakke med. Jeg er en mann på 46 år. Har vært skilt nå i 12 år. Datteren min er 15. Blir 16 i oktober. Nettopp begynnt på videregående. Hun bor ikke hos meg noe nå for tiden. Trenger tid for seg selv hos mamma. Sliter med mitt tidligere forhold til alkohol og min psykiske helse
Avatar

Takk

aug 22 2020 - 22:23
Takk for gode råd. Jeg håper det ordner seg litt for deg brynegutt. Det er bra du har fått deg litt hjelp, det sliter på både kropp og sinn når man går sånn over lang tid..
Avatar

Takk

aug 23 2020 - 09:31
Takk for gode ord Trondheim2020
Setter pris på det. Har aldri vært i en sånn chatgruppe før. Ser det er mange andre en meg som sliter
Har booket time hos legen min nå for og få økt dosen. Ble anbefalt det av legen på akutten sist. Har snakket lite med min fastlege om problemene mine. Men hun får jo kopi av epikrisene. Så vet hva det går i. Men siden jeg har gått til utredning og behanlding hos DPS så har hun ikke engasjert seg så veldig. Vet jeg blir tatt vare på av folk med rett kompetanse. Jeg er ferdig med behandling nå. Valgte og avslutte det selv. Men angrer litt. Trenger å ha noen å snakke med. Blir mest telefon til akuttteamet nå. Og hjelpelinjer etc
Til forsiden