Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lavepunkt på antidep?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lavepunkt på antidep?

jan 13 2017 - 22:43
Fikk endelig oppsøkt hjelp for langvarig depresjon og angst etter kjæresten min hang seg i sommer og har nå, etter det som uten tvil er det tyngste jeg har vært gjennom, begynt på Fontex. Begynte i tidlig/midten av desember og det snudde virkelig alt for meg. Jeg gikk fra å såvidt orke å gå på do til å faktisk klare å delta i livet.

Men idag har jeg hatt en dag hvor jeg ikke har kommet meg ut av sengen. Det gikk greit tidligere på dagen og jeg spiste og følte meg egentlig ok, men så gikk det bare konsekvent nedover. Er ikke disse lave periodene noe antideppen skal forhindre? Har tatt beroligende for angsten og drukket litt, men føler meg... tom og tung og sliten samtidig. Besøkte graven hans for første gang, måtte reise for å gjøre det og kom hjem igår. Det kan godt være at inntrykket det ga ikke kom før nå, men det føles ikke som når jeg tenker på han. Jeg griner ikke og jeg er ikke hysterisk. Noe jeg gjorde og ble før jeg klarte gå på graven og selvfølgelig mens jeg var på graven, men det var ikke noe som "satt seg".. om dere forstår? Er bare redd for å bli så dårlig som jeg var, kan dette bety at antideppen ikke fungerer? Hva kan jeg gjøre for å passe på megselv?
Avatar

Hei

jan 15 2017 - 12:30
Kan ikke nok selv så her kommer det noen tanker:
Viktig å huske på at "friske" mennesker også har opp og nedturer. Det vil en jo aldri bli kvitt! Det er krevende å leve! For alle!
Husk at du også er i en normal sorg situasjon. Du har mistet noen. Det er normalt å være lei seg.
Husk på det da samtidig som du er psyk.
Klem
Til forsiden