Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Langt nede

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Langt nede

april 22 2021 - 08:39
Jeg har nå vært sykemeldt fra jobb i en del mnd pga angst og depresjon. Da jeg så smått begynte på jobb igjen, så følte jeg at jeg ble møtt av en vegg av lite forståelse. Veldig få av dem jeg jobber med vet hva det er å ha problemer psykisk.
Jeg har nå begynt å få fått blikk og små kommentarer som sårer mer. Å der skal jeg gå hele dagen uten å kunne komme meg vekk. Jeg har også problemer med kroppen som også blir kommentert på. "Feiler du det også" "hva er det som ikke er galt med deg?" I går gråt jeg i bilen på vei hjem. Jeg la meg kl 20 av ren psykisk utmattelse. Så dagene er lange. Spesielt når jeg ikke har noen å snakke med, som kan forstå. Jeg trenger ikke sympati. Jeg trenger empati og forståelse. Noen som kan holde meg i hånden å hjelpe meg opp av dette svarte hullet. Det hjelper ikke når jeg må spille glad for familien min heller.
Avatar

Re: Langt nede

april 22 2021 - 15:02
Hei føler det på akkurat samme måtte. Familien vet ingenting. Læreren min kjefter på meg å sier stygge ting om meg foran medelever. Sier at jeg ikke levere alt arbeidet og at hun kommer til å kontakte familien snart. Lite vet hun om at jeg sliter med å holde meg selv i livet. Å komme opp av sengen på morningen er vanskelig, og jeg får ikke nokk søvn. Jeg sitter nå her med angst for å gå på skolen pga kommentaren hennes. Hun sier dette også foran andre lærere som bare ler av meg. Men å gå på skolen er ikke noe jeg kan unga for da får mamma vite. Vis du trenger noen og snakke med er jeg her
Til forsiden