Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Langt nede, men alikevell oppe å går

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Langt nede, men alikevell oppe å går

mai 27 2018 - 10:42
Er det flere en meg som føler det slik at man i grunnen holder på å drukne i alt, men akkuratt greier samle seg nok til å holde nesa over vannet og da i grunnen blir for god til å få hjelp noen steder?
Har vært på samtaletimer hos dps ved tidligere anledninger, og føler bare ikke jeg greier finne hjelp der. At det blir som på et hvilket som helst sykehus, hvor det er om å gjøre å behandle deg fortest mulig for å hive deg på baken ut.
Avatar

Forstår

mai 28 2018 - 18:31
Eg ser kor du kjem frå. Fryst man ikkje føler at man finner riktig hjelp som passer seg. Eg veit sjøl at eg den siste tida har stått i ting til haude Koka, men tilslutt står eg her likevel.
Avatar

Kan relatere meg til dette.

juni 17 2018 - 13:07
Jeg skjønner så absolutt hva du mener. Det er ikke lett for mennesker som klarer å holde det gående selv om man inni seg er ett vrak. Men det er dette som ofte er vårt problem som mennesker, dessverre. Send meg gjerne en melding om du vil :)
Avatar

Re: Langt nede, men alikevell oppe å går

juni 17 2018 - 16:05
Skjønner veldig godt hva du mener. På utsiden ser det ut som vi fungerer, men på innsiden kan det være utrolig vanskeligt.
Avatar

Re: Langt nede, men alikevell oppe å går

juni 21 2018 - 21:44
Kjenner meg også veldig igjen i dette.
Avatar

Re: Langt nede, men alikevell oppe å går

juni 27 2018 - 20:55
Ja - det er ekstremt kjent. Man tør ikke si at man er deprimert, fordi man ikke "ser deprmiert ut."
Til forsiden