Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lamictal, utslett og lymfeknuter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lamictal, utslett og lymfeknuter

sep 22 2016 - 02:28

Hei! Har spurt litt her før ang lamictal og hørt mest positivt.
Lurer egentlig mest på om noen har opplevd bivirkninger som utslett eller mange lymfeknuter? Fikk utslett tidlig, på 50mg. Var ikke så mye men måtte roe ned opptrappingen ganske kraftig og ta antihistaminer v siden av. Da forsvant det ganske fort

Har nå kommet meg fra 125 til 150 men utslettet kom plutselig tilbake og fikk en haug med hovne lymfekjertler. De er ganske vonde og er på halsen, magen Og brystet.

Blir fort nervøs av sånt og lurer på om noen har opplevd lignende.. Har ikke vært hos lege men en sykepleier jeg snakket med trodde det var greit å gå innom 175mg en uke før jeg økte til riktig dose, 200.
Kjipt i grunn for er veldig klar for å komme meg til anbefalt dose.
Skal snakke med psykiateren min om det om ei uke men kommer til å bekymre meg mye for dette fram til det. Forhåpentligvis irrasjonellt..

Fortell meg gjerne om når dere trappet opp på lamictal. Bivirkninger, hvor lang tid før dere merket effekt. Både positive og negative erfaringer er interesant og høre om


Tar det for depresjoner. Ikke bipolar eller epilepsi
Avatar

min erfaring

okt 8 2016 - 11:50
Hei
Jeg brukte Lamictal i forbindelse med epilpsi.brukte runt 150 mg. der var effekten helt omvent. jeg ble både deprimert og rasende av å gå på dem. følte ingen rundt meg fostod at medisinen kunne være grunnen til raserianfallene mine da de ba meg roe meg ned. men jeg blandet dem med både Keppra og Frisium også.
men på den andre siden opplevde jeg aldri og få noen lymfeknuter eller utslett.
Avatar

Re: Lamictal, utslett og lymfeknuter

des 9 2016 - 16:15
Får du utslett og hovne lymfeknuter må du slutte fikk jeg beskjed om. Det kan være farlig...
Til forsiden