Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske Tannsmerter.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroniske Tannsmerter.

okt 15 2019 - 15:28
Hei.Jeg er ei dame i 30 årene.som sliter med Kroniske smerter i tennene.Dette «Marerittet» begynte for 5 år siden,fikk Sterke og Uutholdende tannsmerter.Begynte i en jeksel,fikk trukket tanna ut,ble helt god igjen etterpå.Etter noen uker begynte Smerter i en ny jeksel.Fikk trukket den også,ble helt god igjen denne’ gangen også. -Slik har det pågått,har pr.idag trukket 8 jeksler. For 1 år siden vart det på’n igjen,fått Store smerter i fortenner oppe.Da smertene i fortennene begynte verget tannleger å trekke,de’ Nekter.! -Reiste da til Polen,i Håp om at de’ kunne hjelpe meg,å få de 2 fortenner oppe ut.Men Nok en’ gang ble jeg Avvist,de’ ville Ikke trekke tenner de heller.Vert hos Neverolog,Smerteklinikker osv,prøvd Alt,men Ingen kan hjelpe meg.»Vet Ikke» hvor jeg Skal gjøre av Meg??!???! -Uutholdige Nervesmerter,fra H******!! Ingenting viser på Røntken bilder heller!Jeg kan da ikke være den Eneste’ som har det slik..!??!?Hva gjør mennesker i slik situasjon??Noen Tips på Hva jeg kan gjøre?
Avatar

Re: Kroniske Tannsmerter.

okt 18 2019 - 00:51
Eg har hatt kroniske smerter i 4,5 år, og har fått beskjed om at eg sannsynligvis kjem til å ha vondt resten av livet. Det er ingen enkel ting å ha hengande over seg. Dei siste par vekene har eg vore inne i ein dårleg periode med meir smerter. Det er tøft, ein ser fort mørkt på ting. Men så har ein ikkje anna valg enn å leve med det, så godt som det let seg gjere. I kveld har eg ligge på sofaen og hekla og høyrt på podcast. For meg hjelper det å ha eit eller anna å gjere på som kan fylle litt av timene der ein verker mest. Du må gjerne sende meg ei melding om du vil.
Avatar

Re: Kroniske Tannsmerter.

okt 18 2019 - 12:21
Hei!Tusen Takk for Svar (: Mvh!
Avatar

Re: Kroniske Tannsmerter.

okt 18 2019 - 12:33
-Har du vert på Undersøker?? -Smerteklinikker,neverolog,kjeve og oralkirurg?Hva har tannleger sagt til deg? Hvem har sagt til deg at du må (sansynligvis) leve med dette resten av livet? -Fått noe Diagnose?
Avatar

Ødelagt kne

juni 24 2020 - 02:58
Hei :-)
Jeg lurer mye på det samme som deg. Har hatt kroniske smerter i kneet i 12 år nå. Feilbelastningen begynner også å gå utover ryggen, og det andre kneet begynner også å svikte. Jeg har operert 5 ganger, men nå tør de ikke mer i frykt for å gjøre det verre. Blir kastet rundt fra den ene til den andre uten å få hjelp. Ikke finner de medisiner som fungerer heller, så jeg får morfinpreparater... Det er beintøft!!
Til forsiden