Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kronisk fysisk smerte, drar med seg psykisk smerte......

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kronisk fysisk smerte, drar med seg psykisk smerte......

des 4 2017 - 19:21
Noen som kjenner seg igjen ? skriv gjerne noe om dette, vi mennesker trenger mennesker som skjønner....
Avatar

Re: Kronisk fysisk smerte, drar med seg psykisk smerte......

des 11 2017 - 09:33
Ja, det kjenner jeg meg igjen i!

Har ofte vondt et sted jeg har hatt en sykdom. Eller.. emboli.. og det minner meg på hvorfor jeg har traumer
Avatar

Re: Kronisk fysisk smerte, drar med seg psykisk smerte......

des 13 2017 - 13:08
Kjenner meg veldig godt igjen. Har konstante smerter i høyre nakke,skulder og nedover armen. Men det har kommet etter at mine psykiske plager med utmatterhet,depresjon og angst. Dytter det unna-synes liksom det er pinlig å skal plages med det også-oppi alt anna. Men merker at jeg blir veldig sliten av det. Når enkle ting som børste håret eller pysse tenner blir en anstrengelse

Tar voltaren og paracet for det hver dag. Usikker på hvor mye det virker.

Hva gjør dere for å bedre smertene?
Avatar

Hei

juni 13 2019 - 00:32
Hei! Ja jeg sliter med kroniske smerter etter en veldig tøff barndom med mye dritt. Og med det har jeg fått en kronisk sykdom, og det går sammen med det psykiske. Føler av og til at det dyrker hverandre. Så skjønner hva du mener.
Avatar

Kjenner meg veldig igjen!

juni 16 2019 - 17:51
Møtte veggen i februar og har vært delvis sykmeldt fra skolen siden da! Går 3. Året på VGS, så det har vært et tøft halvår! Fikk høre at jeg var utbrent og rett og slett hadde kjørt kroppen for hardt...hadde smerter i kroppen hver dag, hodepine, kvalme, vondt i brystet og vondt i magen! Følte jeg hadde influensa hver dag- det var veldig tøft å gå å føle på å ha mistet seg selv, klarte ikke lenger å være den blide og positive jenta jeg egentlig er! Førte til at jeg isolerte meg mye på rommet, følt meg veldig alene og ensom og har kjent mye på følelser om å ha mislyktes, skam og vært mye lei meg!
-skal utredes for denne trettheten i sommer, og håper jeg får hjelp! Men jeg kjenner meg veldig godt igjen i det at fysiske smerter fører med seg psykiske smerter.....også det at hvis du er sliten psykisk så blir kroppen din sliten fysisk også!
Noen som har erfaring av noe lignende?
Til forsiden