Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Krise og dumme leger. Hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Krise og dumme leger. Hjelp?

juni 1 2016 - 12:07
De siste dagene så har det bygget seg opp og i natt endte jeg opp på legevakten med en liten overdose og veldig suicidal. Etter mye styr fram og tilbake så dro jeg på vurdering på akuttposten. Snakket med en hyggelig lege og ble innlagt etter anbefaling av legevakt og vakthavnende lege på avdelingen. I dag derimot etter å vært på avdelingen i 5timer er jeg ute igjen. Legen hadde null forståelse og første jeg fikk beskjed om var at det ble utskrivelse i dag. Men jeg trenger mer hjelp, hjalp jo ingenting. Enda jeg sa at det var helt likt som da jeg kom dit. Aner ikke hva jeg skal gjøre, fastlegen hadde ikke tid før fredag og behandler er på kurs hele denne uken. Aner ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom de neste dagene, en uke igjen til samtalen hos behandler. Jeg er på randen og trenger hjelp, så har noen tips til hvordan jeg kan holde ut de neste dagene? Alt for å holde meg unna rus, selvskading, er nytt forsøk og ja hele den regla. For jeg orker ikke mer.
Avatar

Re: Krise og dumme leger. Hjelp?

juni 2 2016 - 00:42
Det høres ikke noe særlig hyggelig ut. Ille at man selv må kjempe for å få den hjelpen man trenger når man er i en situasjon der det er veldig vanskelig. Jeg har nok ingen løsning for deg men du må gjerne sende en melding om ikke annet en bare få ut litt frustrasjon. Er sikker på at det er mange andre her som ikke har noe imot eller faktisk bare blir glad for å kunne høre på.

Tenker det gjerne også er noen andre her som har noe tips om hvordan komme seg igjennom "systemet" på best mulig måte?
Avatar

Re: Krise og dumme leger. Hjelp?

juni 2 2016 - 02:08
Føler med deg i din vanskelige livssituasjon. Det må være veldig tøft å stå midt i en krise og ikke få hjelp med en gang. Det virker som at den psykiske helsetjenesten har store mangler, når de skriver deg ut før du er klar for det. Det skulle ikke vært sånn:-/

Hvordan skal du komme deg i gjennom dagene? Tja. Ta først og fremst en dag av gangen, eller til og med en time av gangen. Prøv å være aktiv med noe, driv med et eller annet, sånn at du ikke tenker for mye. Det kan være hva som helst, se en film, vask et bad eller hva som helst. Det er noe sant i uttrykket: "lediggang er roten til alt ondt".

Avatar

Takk!

juni 3 2016 - 17:39
Takk for støttende ord, prøver å tenke time for time. Mye tid innesperret men prøver å komme meg litt ut i ny og ned for å møte venner. Selv om jeg ikke klarer så lenge så prøver jeg hvertfall. Og igjen, takk!

Skal prøve å finne noen fimer eller noe dom jeg kan se på, alt for å distrahere meg litt hvertfall :-)
Avatar

Det psykiske helsevesenet har store mangler.

juni 3 2016 - 18:44
Ja, dessverre er det saann og hadde jeg ikke vært ekstremt fighter innstillt, sta og veldig positiv hadde jeg ikke levd i dag.Det er den brutale sannhet og selv i dag 19 aar etter helvete brøt løs psykisk saa sliter jeg enormt med bare aa klare de mest basale ting.

Hva kan vi gjøre for aa forbedre psykiatrien saann at det blir lettere aa være alvorlig psykisk syk?

Dette maa vi ta opp paa regjering nivaa og det snarest ellers vil det bli flere og flere tikkende bomber i samfunnet.Det har med menneskeverd aa gjøre og respekt for det syke individ saa dette haster noe enormt for psykiatrien har spillt falitt.Mer medmenneskelighet og mer innsikt i mennesket syke er det som mangler.Ogsaa mer forskning og mer fokus paa mat som medisin er essensiellt det er ikke helt prioritert i helsevesenet.Saa gi aldri opp for du er verdifull og vakker min venn!

Hilsen en som vaaknet en dag for 19 aar sideen og visste livet aldri ville bli det samme, men som har kjempet i alle aar og som vil ha ett verdig liv!


Lykke til!
Avatar

Til synneabc

juni 6 2016 - 18:14
Så bra at du kan komme deg ut litt, og at du skjønner sjøl at du trenger å distrahere deg fra lidelsen din. Lykke til videre, håper du snart får den hjelpa du trenger!
Avatar

Du er flink!

sep 22 2016 - 08:29
Så trist å lese at når noen tydelig trenger hjelp, og til og med sier fra selv for at man vet man har forsøkt noe dumt i et veldig vrient øyeblikk... Syns det burde blitt gjort litt mer! Synes samtidig du er flink som ser din egen situasjon og vil gjerne gjøre noe med det- Det er allerede første steg det! Håper du klarer være sterk og å få tanker på noe litt positivt...Stå på;)
Til forsiden