Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Koronadepresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Koronadepresjon

feb 7 2021 - 10:54
Blir deprimert av alt koronagreiene. All statistikken myndighetene ignorerer. De ødelegger unge mennesker, for å beskytte de gamle. SÅ IRONISK!

Orker ikke tiltak, munnbind, avstand, anbefalinger, sure folk, familiemedlemmer som vil krangle og hetse, redde gamlinger som mobber andre i facebookgrupper. Stengte butikker! Medisinmangel! Press om vaksiner! Stengte legesentre! Nordmenn som viser sitt sanne jeg; ryggradløse, slemme egoister. Jeg LIKER IKKE FOLK LENGER! Har begynt å MISlike folk, har begynt å unngå dem helt. Hvis noen snakker til meg kjefter jeg tilbake. Ikke alltid, da...

Er så møkk lei og blir deprimert av det hele. Hver dag etter en natt med søvn er som å legge seg og få mareritt! Hver dag er et mareritt! Vil ikke stå opp, alt føles meningsløst.

Jeg har tatt 2 aviser i å lyve 4-5 ganger i løpet av én måned (jada, de innrømte det). Ikke vits i å lese nyheter lenger.

Har begynt å skru AV varsler på Snapchat. Sjekker HVIS det passer meg. Skulle jeg få meldinger på Messenger sier jeg høyt "hva er det NÅ da!?" og hvis noen deler en "morsom" video blir jeg forbanna! For det er bortkastet tid.

Selvsagt faker jeg det og sender latteremoji. Jeg klistrer på et smil, og blir med på å grille pølser selv om jeg hater pølser og ikke ønsker å vøre med disse folka. Med 8 meters avstand og 15 munnbind på.

Går rundt med en puls på 108-120 helt kronisk, stressa. Blir fysisk dårlig. Legen kjefter; "du må slutte å stresse", ja? Lett for deg å si! Du som tror verden er et fint sted å leve, du som tror at alt er så forbanna fint og bra.

Jeg faker hele tiden, og noen ganger funker det bra. Det er det eneste som holder meg gående! Hadde jeg gitt etter for depresjonen og alle disse tankene hadde jeg låst meg inne et mørkt sted og sultestreika.

Liker ingen bortsett fra min ektefelle osv. lenger.

Nå skal ikke jeg dra inn noe åndelig, men METAFORISK SETT så vil jeg sammenligne samfunnet med at de fleste er besatte av onde ånder. Skjønner du? I løpet av 11 mnd føler jeg folk virkelig har blitt verre mennesker. Sånn helt plutselig!

De tar dårlig æe og egoistiske valg, outer andre i SoMe i større grad. De er helt hjernevaska av alt de leser om i media. Føles som om hele Norge har blitt et galehus!

Er jeg alene om dette her? Om å tenke at ulempen ved å stenge ned samfunnet helt er mye større enn ulempen ved ikke å stenge ned helt? At skaden blir uopprettelig!??? Send gjerne pm
Avatar

Re: Koronadepresjon

feb 7 2021 - 11:46
Nei, du er ikke alene om slike tanker. Det kunne vært interessant å diskutere med deg, hadde det ikke vært for de åpenbare [forbudt ord], [forbudt ord] og [forbudt ord] din. Så nei, du får ingen PM fra meg. (Er du en av dem som vet, skjønner du kodene her...)
Avatar

Huff

feb 7 2021 - 13:02
Tenk hvis vi får portforbud i tillegg slik det er i mange land.Vi kan ihvertfall gå.turer nå.Corona er kommet for å bli uansett hva vi mener.Dette forsvinner ikke og bare tenk hvor mange andre syke dette har gått utover.Siden corona kom så forsvant tydeligvis mange andre sykdommer.Alt ble corona.
Avatar

Re: Koronadepresjon

feb 7 2021 - 13:14
Du er inne på noe, mrsfreak. Gonoré f.eks. er det mye mindre av nå, fordi folk ligger mindre rundt. Og vi som hater one-night-stand kulturen dypt og inderlig koser oss over å se den lide!
Avatar

Hei

feb 7 2021 - 13:56
Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si til alt sammen.Mange sykdommer som kunne blitt oppdaget tidligere blir oppdaget senere på grunn av alt dette med corona for det fins jo ingenting annet.og når det blir oppdaget sent da kan folk dø.Hvem sitt ansvar er det egentlig og det er absolutt urettferdig.Nå som alt dreier seg om corona har folk fått dårligere hjelp når det gjelder andre sykdommer.Dette mest egentlig fra mars i fjor vi må jo håpe det blir bedre etterhvert men seriøst de menneskene som døde på grunn av at ting ble oppdaget sent hvor plasserer de dem.Hvem sitt ansvar er det egentlig?Noen har gjort galt ting når sånt skjer.Ingenting får noen gang konsekvenser når det gjelder mange ting i ting.men men corona er den eneste sykdommen som fins alt annet ble jo tydeligvis utryddet.
Til forsiden