Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kommer ikke ut av det

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kommer ikke ut av det

sep 2 2023 - 16:31
Jeg har sliti med depresjon og angst i 9 år, og det er enda ikke bedre. Jeg og kjæresten snakket igår pga min egen familie dolker meg i ryggen, og det er utrolig dritt. Han sa hans erfaring om hans depresjonsperiode for 2 år siden. Han sier at jeg må bare ta meg sammen og bestemme at jeg ikke ska tenke på de tingene som har skjedd med meg. For det å bestemme seg sånn, funka for han. Jeg kjente på en skuffelse for jeg har virkerlig prøvd i 9 år.
Avatar

Re: Kommer ikke ut av det

sep 2 2023 - 19:18
Har ingen anelse om hva som har skjedd med deg. Men, å bare ta seg sammen og ikke tenke på noe høres generelt ut som en utrolig lite heldig strategi ettersom det kan føre til at man undertrykker en god del følelser som kommer og biter en i baken senere.
Også er det veldig forståelig at det er veldig tøft og få høre det fra sin nærmeste når det blir sagt på en sånn måte.
Ettersom du sier at familien din dolker deg i ryggen, er det en mulighet å holde seg unna de eller kommunisere din skuffelse til de?
Får du noe behandling for depresjon og angst?
Det høres veldig krevende ut å være i depresjon og angst i 9år.
Håper du finner en løsning som fungerer for deg slik at du kommer deg ut av det
Avatar

Re: Kommer ikke ut av det

sep 2 2023 - 21:56
Hvis ens egen familie "dolker en i ryggen" og man likevel opprettholder kontakten med dem, så er _det_ kanskje noe å skjerpe seg på?
Til forsiden