Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kommer ikke ut av denne dårlige spiralen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kommer ikke ut av denne dårlige spiralen

feb 27 2021 - 08:05
Hei!
Jeg er en dame på 40, veier snart 90 kg, 1,68 høy. Små pupper og stor mage. Dårlig fysisk form så hiver etter pusten når jeg går opp trappene. Jeg er så lei dette livet, men klarer ikke ta tak i det alene. Vært 4 1/2 år på dps, men avsluttet til jul. Livet føles sluttt nå, resignert. Venner har barn og familie eller liv med kjæreste eller dyr. Jeg ble kraftig lurt i et eiendoms salg, så sitter med et alt for stort hus med alt for mye lån. Burde kjøre sak mot både selger og megler, men er for svak. Blir så sint og skuffa. Dessuten koster det mye penger. De vennene som sa de skulle hjelpe bare uteblir. De er bare venner når det er fest eller de kan komme og tømme seg over en kaffe kopp. Sjelden det også. Noen gleder er det jo, som i dag skal jeg passe en hund. Så da kommer jeg meg litt ut. Men ellers er det bare og ligge på sofaen, skrolle på tv eller fb. Er på tinder, men blir ikke noe av. Masse matcher, men ingen kommer jeg noe sted med. Er jo egentlig både morsom og flink til mye. Men nå er jeg bare deppa og lei. Ting som gjorde meg glad, gjør meg ikke det lengre. Er det noen som har noen tips om livstilscoach eller noe lignende?
Avatar

Re: Kommer ikke ut av denne dårlige spiralen

mars 1 2021 - 14:09
gi en lyd om du trenger noen å snakke med. jeg er ikke noe livstil guru men jeg kan ihvertfall lytte :)
Avatar

Re: Kommer ikke ut av denne dårlige spiralen

mars 6 2021 - 22:29
Så fint ????
Avatar

Re: Kommer ikke ut av denne dårlige spiralen

mars 6 2021 - 22:30
Hmm, vet ikke hvorfor det komme4 spørsmålstegn bak. Prøvde og sette en smile emoji, men så kom tre spørsmålstegn. Sorry !
Avatar

Hahaha

mars 7 2021 - 02:46
Det går bra
Til forsiden