Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ikke mer...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ikke mer...

mars 9 2020 - 02:51
Har en ekstrem følelse av ensomhet, nederlag og depresjon. Jeg er ikke en gang modig nok til å avslutte dette patetiske livet. Jeg har ikke lenger noen å snakke med. De har prøvde å snakke med, orket ikke høre mer på meg. Hun eneste jeg elsker har forlatt meg og jeg har virkelig ikke mer å leve for. Det eneste jeg tenker kunne hjulpet meg gjennom denne ekstreme depresjonen, er noen å snakke med, eller noen jeg kan ta kontakt med når som helst og som sier at "jeg er der for deg". En slik person finnes ikke for meg, og der er derfor ikke noe håp for meg. Dersom det mot all formodning skulle være noen der ute som orker å snakke med meg, ta gjerne kontakt. Det er ikke sikkert at jeg er sterk nok til å bære på all denne smerten og sorgen - jeg orker egentlig ikke en time til.
Avatar

Re: Klarer ikke mer...

mars 9 2020 - 05:15
Hei.

Ser at du har det veldig vanskelig, og så klart du trenger noen å støtte deg på. Ta gjerne kontakt med oss på Hjelpetelefonen på tlf.116 123, vi er tilgjengelige døgnet rundt, og vi er her fordi vi bryr oss. Håper å høre fra deg.

Administrator
Avatar

Hei

mars 10 2020 - 15:23
Dette syns jeg var veldig trist å lese, hvis du vil så kan du ta kontakt på melding og jeg skal prøve å være der og stå sammen med deg når stormen er så sterk at det er vanskelig å stå i den helt alene.
Avatar

Re: Klarer ikke mer...

mars 10 2020 - 16:36
Håper du klarer å nå ut til lege også, om du ikke har gjort det allerede! Det er helt naturlig å søke seg til støtte gjennom vennskap når man har det tungt, men det er like viktig å søke seg til profesjonell hjelp når man sliter som du gjør nå, både fordi graden av depresjon er såpass alvorlig, og fordi det øker oddsen for å bli bedre. Ønsker deg god bedring!
Til forsiden