Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ikke mer..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ikke mer..

okt 10 2019 - 19:29
Jeg klarer ikke leve. Og jeg klarer ikke dø.

Barna mine. Jeg klarer ikke forlate dem her. Men livet er så tungt. Alt er vanskelig. Ingenting er viktig. Jeg er alene. Alene sammen med andre. Jeg er håpløs. Problemene løser seg ikke. De bare griper tak, hardere og hardere. Jeg har såvidt hodet over vann. Jeg drukner. Og ingen klarer å hjelpe meg.
Avatar

Be om hjelp!!

okt 11 2019 - 13:19
Hei! jeg vet ikke om du allerede har fått hjelp, men for meg høres det ut som at du trenger noen til å snakke med som kan forstå hvordan du har det! jeg har selv hatt det slik som du har det og har hatt godt utbytte av innleggelse ved psykiatrisk. Jeg forstår smerten din, men dine barn vil kanskje få sine liv ødelagt for at du skal få slippe unna.. Det er ikke rettferdig! beklager å måtte være litt hard mot deg, men du har en stort ansvar og du må prøve å gjøre alt du kan får å få den hjelpen du trenger.
Avatar

Re: Klarer ikke mer..

okt 11 2019 - 13:42
Har du prøvd å ringe hjelpetelefonen 116 123 og snakke med dem?
Til forsiden