Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ikke å holde ut lenger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ikke å holde ut lenger

okt 29 2021 - 21:39
Nå er de fleste på min alder på halloween fest, og har det gøy. Kanskje ikke alle har det gøy, men de fleste er der, og jeg sitter her helt alene på rommet og hører på trist musikk og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg føler at ingen av vennene mine bryr seg om meg lenger, noe som gjør utrolig vondt, å se på at de andre har det gøy uten meg og at jeg egentlig ikke trengs. Jeg gjør ikke dagen til folk bedre heller, fordi jeg har ingen positivitet å gi lenger. Jeg er som en stein. Jeg møter opp på skolen og da er det nok, jeg orker ikke å holde lange samtaler eller engasjere meg i noen ting, jeg bare sitter der, og venter på at tiden skal gå. Mamma sier hun ikke vet hva hun skal gjøre lenger og sier ofte «dette går ikke lenger» eller «vi trenger mer hjelp». Psykologen og kontaktlæreren min har foreslått at jeg begynner på antidepressiva, men jeg er redd for alle bivirkninger, og mamma sier egentlig at hun ikke godtar det selv om jeg er 18 og kan bestemme selv, så har ikke hun lyst at jeg skal gå på medisiner. Og det skjønner jeg, jeg vil ikke dit selv, men hvis det er eneste utvei nå så får det nesten bare bli. Jeg er redd for fremtiden, men også fortiden. Og nåtiden. Jeg er redd hele tiden, og deppa. Det er jeg god til, det er nok det eneste jeg klarer for tiden, å kjenne på de triste og uutholdelige følelsene. Pausene er der når jeg sover, på dagen. Sover ikke lenger på natten. Jeg synes synd på den lille jenta jeg en gang var, som var håpefull og sterk, og glad og naiv som tenkte at livet var perfekt. Jeg trenger mer hjelp, og jeg har ingen akkurat nå. Har jo psykologen min og læreren min og familien, og jeg er takknemlig for det, men vennene glir sakte bort. Jeg er ingen morsom person lenger, det er ikke verdt det å bruke en kveld sammen med meg. Og kjæreste? Jeg kommer ikke til å få kjæreste før jeg blir voksen, kanskje aldri egentlig. Om du har orket å lest alt det her, sorry hvis det ble for mye negativ selvsnakk, men jeg får ikke til noe annet nå, det er for mye. Men om du har opplevd noe lignende vil jeg gjerne snakke med noen.
Avatar

Re: Klarer ikke å holde ut lenger

okt 29 2021 - 22:25
Hei Solsikke1234

Høres veldig kjent ut, har følt mye av det samme selv :(
Det kan høres ut som du har unnvikende personlighetsforstyrrelse (eller no i nærheten), kansje ta deg ett google søk på diagnosen å se om du kjenner deg igjen? (om du ikke allerede har den diagnosen)

Om du vil skrive privat send på en venneforspørsel og melding
Avatar

Re: Klarer ikke å holde ut lenger

nov 2 2021 - 10:04
Jeg er enig med ‘Den arbeidsløse barista’ om at man skal være heldig for å føle at livet som voksen er perfekt, men jeg tror det er hva man gjør det til selv.
Det er vanskelig og vondt å innse at man er sin egen verste fiende.
Jeg er 29 år, men jeg vet hvordan det er å ha det slik som du beskriver. For jeg har hatt det litt sånn selv. Det var før jeg lærte at jeg kan være min egen bestevenn, og at jeg er forfatteren i mitt eget liv. Jeg tror og håper at du bare går gjennom en fase, jeg tror også at alt skjer for en grunn, og alt skjer for at man skal lære noe om seg selv. En gang hørte jeg noen som sa at livets motgang er en gave, for man kan ta lærdom fra det og utvikler seg.
Jeg vet veldig godt at det er vanskelig å se noe positivt når man ikke har det bra, jeg har vært der selv, derfor kan jeg også si at det kan bli bedre <3

Skriv gjerne en pm til meg om du vil snakke mer, jeg deler gjerne mine erfaringer og tips til hvordan å endre tankegang.
Det er ikke lett, men verdt det ;)

Klem <3
Til forsiden