Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klar

mai 28 2017 - 23:55
Har etter og ha prøvd og ta mitt liv for en stund siden nå begynnt og tenke tanken at nå får en klare noe her i livet.. tankene går om en skal skrive brev og forklare folk rundt seg hva som skjer i huet. Eller er det bare bedre og ikke skrive noe og bare la de lure.. jeg er for feig til og få mer hjelp og familien veit ikke noe.
Avatar

Re: Klar

mai 30 2017 - 14:33
Ser ut til at du kjenner håpløyse omkring deg. Er det ikkje måtar du kan få til små endringar i livet ditt? Slik at du føler å ha litt kontroll og nokre valg? Kanskje kan du la familien vite litt om situasjonen din utan å ta fram noko om planar eller dei inste tankane dine?
Avatar

Klar

mai 30 2017 - 18:26
Jeg forstår behovet ditt med å fortelle andre rundt deg hvordan du har det, men jeg ville unngått å sendt brev. Kanskje det heller er en bedre idè å fortelle det når dere treffes? Familie og venner spør gjerne i blandt om hvordan det går, og da er det helt greit å si at det faktisk ikke går så bra. Du kan gjerne tenke gjennom på forhånd hva du kunne tenke deg å si.

Godt å høre at du har et ønske om å klare noe her i livet. Hva du legger i det kan være så mangt, men vit at det finnes veldig mange endringer du kan gjøre i livet ditt for å få bedre livskvalitet.

Trening og riktig kosthold har en veldig stor effekt på psyken vår, og kan for mange være hovednøkkelen til et bedre liv.
Videre finnes det forskjellige selvhjelpsbøker du burde sett på, bruke mer tid med venner og familie, få deg en hobby.
Når du fyller dagene dine med mål du setter deg og utfører de vil du oppnå en veldig god følelse av å lykkes og ha oppnådd noe. Det kan bli for mye å starte med alt dette på en gang, men begynn i det små.

Til forsiden