Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan noen svare meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan noen svare meg?

juni 29 2020 - 20:27
Hei. Jeg er ikke ny her, men det dukker stadig opp nye ting med min psyke. Det har vært helse angst i over 5 år, eller mer. Av og på. Når den ikke er på, er alt bra en liten stund, så begynner jeg å angre på ting jeg har gjort, altså ting som har skjedd før. Jeg ikke engang angrer for det skjedde ikke noe straffbart, men kanskje noe moralsk feil. Altså ting man har gjort som man skulle ønske ikke skjedde.

Hva kalles dette?? Å liksom MÅ ha noe fælt å tenke på. Hvorfor? Hvorfor bekymre seg for fremtiden og ha helse angst? ELLER bekymre seg for fortiden.

Beklager et vanskelig og komplisert spørsmål :)
Avatar

Re: Kan noen svare meg?

juni 30 2020 - 21:12
De virker sånn for meg, at du går rundt er små paronoid. Når du nevner med unntak av fortiden din inni bilde her, så burde du kunne være glad for du ikke trenger å oppleve samme feilen igjen, ta det som bare lærdom og gå videre med livet.

Har du ellers snakkes med noen om dette, som står deg mest nærmest?
Det går an også å få skaffet seg pysolog om og få hjelp, også dette hjelper veldig med å rydde bort tankene man går rundt og bærer, men håper du har det ellers det bra.

Til forsiden