Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan det være depresjon?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan det være depresjon?

nov 7 2017 - 02:05
Føles så håpløst it, jeg er låst fast i et helvete fra en annen verden.
Klarer ikke å få i meg mat, drikke eller å sove. Føles ut som kroppen har fått bank. Kvalmen er uutholdelig. At hver celle bare svikter. Alt føles tungt ut, bare det å komme seg opp, ut eller å møte noen krever mer enn hva jeg har å gi.
Jeg mangler bare et punkt på listen, så er er klar til å dra. Men jeg er fortsatt livredd, den følelsen og angsten blir jeg aldri kvitt uansett så den må jeg prøve å overse.
Det er som om at jeg holdt skyggen i hånden, for å ha kontrollen. Men så tok skyggen over meg, jeg forsvinner fra meg selv. Jeg viste bare ikke at håpløsheten var så stor del av skyggen. Andre har sagt det også "du er ikke den du bruker å være" og det gjør vondt fordi det stemmer med hvordan jeg føler det har blitt.
Det er ingenting som gir mening, tankene er så mørke at jeg ikke klarer å forholde meg til det. Og det å prøve å unngå dem sliter meg totalt ut.
Dette er det vondeste jeg har opplevd. Jeg klarer det ikke mer. Jeg makter ikke å være fanget en uke til i helvete. Jeg vil bare forsvinne.
Må bare få det ut, for jeg eksploderer.
Avatar

Hei

nov 7 2017 - 12:10
Det kan ikke være noen tvil om at du er deprimert, det hørtes ille ut, hvis du ikke har gjort det ennå så bør du få deg time til fastlegen umiddelbart og få en henvisning.

Jeg kan ikke bidra med noe her, ville bare svare så du vet at noen har lest innlegget ditt og føler med deg.
Til forsiden