Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vil ta mitt eget liv, klarer ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vil ta mitt eget liv, klarer ikke mer

feb 20 2022 - 16:07
Hei. Jeg har store søvnproblemer , jeg ser ikke annet valg enn å avsluttet livet pga det . Jeg klarer ikke å være våken om natten lengre. Det har vart i 7 mnd nå, søvnproblemene. De har tatt over livet mitt helt, er ikke ett menneske lengre. De har ødelagt hele livet mitt. Familien og vennene mine kommenterer det også. Jeg får bivirkninger av søvnproblemene , svimer av ofte, konstant svimmel, vondt i ryggen pga det, grusom hodepine, slapp i hele kroppen. Klarer ikke trene, trente masse før, nå er det også tatt fra meg. Har ikke ett liv lengre. Går rundt i konstant døs/ svime hver dag. Gråter hver dag, er aldri glad pga dette. Tenkte det skulle gå over å bli bedre , men det går aldri over. Gått til fastlegen , dps og psykiater. Fått utallige medisiner: tolvon. Zyprexa, truxal, seroquel, zonat, atarax, remeron, phenergan. Ingenting funker. Finnes ikke mere håp for meg. Er fortapt. Klarer ikke leve med søvnproblemene lengre.
Avatar

Jeg sliter også

feb 21 2022 - 00:53
Heisann!

Jeg sliter med søvn og. Fikk hjelp av min fastlege i form av medisiner: melatonin. Men det hjalp ikke mye i det lange løpet. Insomnia (søvnproblem) er resultat av flere små og store fysiske og psykiske lidelser.
Ikke sett stor press på deg selv. Ta det rolig. Bli sykemeldt i et par uker for å kunne få igjen styring over søvnen.

Jeg bruker medisin mot depresjon også. Ta gjerne blodprøve. Noen greier i kroppen kan påvirke betydelig din helsetilstand. F.esk. mangel på vitamin D kan skape masse problemer blant annet utmattelse og depresjon.

Ikke gi deg! Jeg tenker også iblant å ta mitt liv, men jeg må bare fortsette å kjempe. Du og jeg kan klare dette! Søk hjelp. Det finnes gode mennesker og dyktige profesjonelle i landet. Bare ikke gi deg! Jeg føler med deg.

Masse lykke til!
Klem fra et menneske på nett! :)
Avatar

Re: Jeg vil ta mitt eget liv, klarer ikke mer

feb 27 2022 - 15:16
Kjære deg. Jeg skjønner at livet er vanskelig og til rider uholdbart men jeg bil bare si til deg, ikke gjør det! Det finnes så mye hjelp der ute, og hjelp mot søvnvansker og depresjon. Hva er det som gjør at du ikke får sove? Tenker du mye? Er tankene noe su kan gjøre noe med?
Om situasjonen din er så uholdbar bør du snakke med noen profesjonelle. Du kan også snakke med noen som står deg nær. Fortelle om følelser, alle følelser. Ikke sitt inne med vanskelige tanker. Det finnes hjelp der ute. Hold ut, kjære deg!
Avatar

Hvordan har du det?

mars 22 2022 - 19:37
Heisann!

Jeg vil at du skal vite er mange bryr seg om deg. Derfor vil jeg se til deg her. Hvordan har du det? Har det blitt bedre med søvnen?
Skriv gjerne litt om deg. :)
Avatar

..

mars 26 2022 - 19:32
Veldig trist å høre at du har det så tungt og vanskelig. Flytende melatonin fra helsekosten er veldig bra. Søk på sleeping music på YouTube. Angående ting for depresjon har jeg hørt at ketamin behandling kan hjelpe. De har det på emna klinikken i Oslo ihvertfall. De har det vell kanskje noen andre steder også. Håper det snart går bedre med deg. Vit at du ikke er alene. Jeg har også slitet mye med livet og tenkt på at jeg ikke orker mere. Livet er ikke lett og livet føles ikke rettferdig.
Avatar

Søvnproblemer

juli 13 2022 - 01:26
Har hatt insomni litt over fire år nå, og har vært i gang med søvnrestriksjon fra slutten av April, og det er utrolig vanskelig å forholde seg til. Lite søvn utløser så mye annen drit, som angst og depresjoner. Vært hos Bergen Søvnsenter tidligere, og mye av det de holdt på med blir mer tilgjengelig nå.

Mitt råd er å ta kontakt med DPS da det skjer endel rundt søvnbehandling for tiden. Psykologer med spesialisering blir rullet ut nå, og det er mitt desidert beste tips.

Gått fire år i en boble nå, og skjønner heller ikke helt poenget med å fortsette. Men har fått god hjelp sålangt. Tror effekten av mange medisiner er forbigående, og at samtaleterapi er best bet.

Håper veien går videre og det er bedring i sikte.


Til forsiden