Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vil ikke leve som dette lenger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vil ikke leve som dette lenger

aug 27 2021 - 22:44
Det er heldigivis lenge siden jeg kjente slik lyst til å dø som nå, men problemene har holdt meg våken i flere netter nå. Jeg er arbeidsledig, er altfor mye alene i løpet av en dag, har ingenting som gir meg en verdi, har en funksjonsnedsettelse som gjør enkelte møter med samfunnet utrolig vanskelige, er låst i et destruktivt familiært forhold, sliter med spiseforstyrrelser og traumer og har emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse og et altfor stort og problematisk alkoholforbruk. Jeg har sultet meg, overspist og drukket halve livet mitt som et slags langdrøyd selvmordsforsøk da raske ikke fungerte.

Jeg trenger ikke noen som kan henvise til alarmtelefoner eller psykolog, men noe eller noen som kan gi livet en faktisk mening.
Avatar

Re: Jeg vil ikke leve som dette lenger

aug 28 2021 - 14:14
Hei!

Leit å høre du har det vanskelig og søker mening i livet. Har du hørt om fontenehuset? Hvor bor du? Her i Trondheim har jeg vært knyttet opp mot fontenehuset, som er et arbeidsfellesskap og møteplass for de som har havnet utenfor arbeid på den ene eller andre måten, og trenger en hjelpende hånd. Man kan møte opp når man selv vil. ???? Kanskje dette kunne vært noe for deg?

Ellers har jeg personlig hatt mye nytte av healing, en sertifisert healer riktignok. Jeg fikk en sterk fredsfølelse etter å ha snakket med henne. Håper du har noen venner du kan gjenoppta kontakten med <3

Administrator har redigert og fjernet navn fra melding.
Oppfordrer til å bruke vennetjeneste til å dele navn.

Mh Administrator
Avatar

Svar

aug 28 2021 - 18:35
Jeg bor i Oslo.

Jeg har aldri hørt om fontenehuset, men ble nysgjerrig på hva det er, dog jeg ikke har tro på at det har spesiell effekt.
Healing mot depresjon har jeg faktisk ikke hørt om, men er litt usikker på hele healinggreien. Interessant tanke da.

Jeg har en venn, men mellom hans jobb og venner er jeg mye alene. Han vet om noen av mine utfordringer, som f.eks alkoholmisbruket og personlighetsforstyrrelsen, men jeg vet ikke om jeg tør å brette fullt ut.

Hvilke navn refererer du til? Brukernavnet? Jeg kan ikke huske å nevnt noen navn i innlegget.

Avatar

Re: Jeg vil ikke leve som dette lenger

aug 30 2021 - 01:07
Hei @ChrissCross! Situasjonen din høres utrolig krevende ut. Hvis du bor i Oslo er det faktisk tre fontenehus du kan sjekke ut der. Du finner oversikten på hjemmesidene våre. https://www.fontenehus.no/
Du kan sjekke det ut i sentrum, på Tøyen eller på Mortensrud. Du trenger ingen henvisning, og du kan sjekke det ut uten å forplikte deg til noe. Så har du i hvert fall prøvd.

Mvh Håvard, Fontenehus Norge.

PS Bare å maile på post@fontenehus.no om du lurer på noe.
Avatar

Fontenehuset

sep 8 2021 - 18:26
Takk for informasjon!
Til forsiden