Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vil dø!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vil dø!

aug 15 2021 - 20:03
Jeg vil dø. Eksisterer kun for hunden min. Gleder meg til jeg kan dø. Har ingen annen grunn til å eksistere. Hva er poenget med å eksistere i så mange år?! Hvis hele livet kun er for angst, depresjon og ensomhet, hva er poenget? Ingen vil oppdage at jeg er død engang. Elsker hunden min, men jeg vil bare dø for å få fred. Er så jævla lei av å eksistere.
Avatar

Re: Jeg vil dø!

aug 15 2021 - 22:13
Det er ikke lett å se lyst på ting når man er nede, og da mange rundt deg kan virkelig
snu ryggen på mange måter mot deg og ikke se skaden og gjenger seg opp med andre viser det seg hvor giftige de er.Noe som jeg har lært ikke la de vonde vinne !
du vet godt selv hva som er galt
ha det ok samme det bare fortsatt lev
ha det jævlig men fy så mye styrke du får til slutt då snakker man om ein flott personlighet.
Avatar

Re: Jeg vil dø!

aug 17 2021 - 01:42
Hei Pollynøtt89,
Eg skjønner godt du føler deg ensom å alene men du har jo hunden din som er så veldig glad i deg, har du ikke familie du kan snakke med deg som er rundt deg?

Vi kan godt bli venner å om du trenger å snakke mye så går det helt fint :),

Håper at du sover godt i natt eller at det går bedre med deg om du fortsatt er oppe, å se på videoer på YouTube eller en serie eller film hjelper ofte :),

Men å ha noen som er glad i deg som venn hjelper også utrolig mye :), bare å skrive når du ser meldingen ikke gi opp se framover selv om det er tungt til tider å vanskelig :),
Avatar

Re: Jeg vil dø!

okt 18 2021 - 03:05
^^<3
Til forsiden