Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vet ikke hva som feiler meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vet ikke hva som feiler meg

okt 23 2017 - 15:21
Jeg er en jente på 18 år som har hatt det fullstendig dritt de siste ukene. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare dette, og jeg vet ikke om dette er rett sted og plassere dette?

Men det hele startet med da jeg begynte å tenke at vennene mine ikke likte meg, at jeg var irriterende, at jeg var kjedelig, at jeg var for negativ, at jeg var for..jeg vet ikke bare alle disse negative tingene liksom.

Jeg begynte distansere meg fra venner og begynte bare å sitte alene med negative tanker, noe som bare har laget en sinnstemning for meg som er helt nede. Der har jeg vært en stund tror jeg. Akkurat nå (ikke for øyeblikket, siden jeg er hjemme fra skolen...) så sitter jeg alene i klasserommet, jeg går ikke til lunsj eller går bort å snakker til noen... Hvis noen kommer bort og snakker til meg, så prøver jeg som oftest og svare, men det er ikke sånn at jeg klarer å holde en samtale lenge...

Men akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre... Det er ingen som kommer bort til meg i klasserommet og spør om det går bra, har vært et par enkelt tilfeller, men dette er personer som jeg egentlig ikke henger med...Vennene mine kommer ikke bort og spør om det går greit elns og henger med andre (tankene mine blir enda negativ av dette og støtter oppunder "teorien min") Er bare en av vennene mine som har spurt om det går bra på...melding..som jeg ikke har klart å svare på. Jeg klarer å snakke med andre venner som jeg føler er utenfor situasjonen, så jeg vet ikke om jeg er faktisk sur på noen.


Så jeg vet ikke hva som feiler meg og det gjør det vanskelig, for jeg vet ikke. Du som leser dette her må vel tenke at jeg er helt rar og sånn...

Jeg bare føler jeg gidder ikke mennesker, de har det bra uten meg, jeg har det "bra" uten dem, men følelsene mine har det så godt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne komme meg ut av denne boblen her..

Helsesøster har til å med kalt inn til en time med meg i morgen, uten at jeg har avtalt noe med henne, så det er vel noen som har tilkalt henne....
Avatar

Hei

okt 24 2017 - 05:01
Dette høres ut som depresjon
Er nok lurt å prate med helsesøster eller psykolog om det som plager deg
Til forsiden