Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg som sliter med det meste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg som sliter med det meste

feb 17 2018 - 01:23
Hei. Tenkte jeg skulle prøve og dele siden jeg ikke vet hvor man skal gjøre seg av snart og kanskje hjelper og snakke med folk.

vet ikke helt hvordan jeg skal skrive alt dette da jeg ikke er flink med ord. Er en Mann på 25år. med fast jobb hvor man blir fortalt stadig at man gjør en veldig god jobb uansett om jeg føler meg elendig hele tiden.

Ble diagnosert med sosial angst helt tilbake til barnskolen. har slitt med dette, angst, deperesjon og dårlig selvtillit og alt dette her så lenge jeg kan huske. har ingen nære venner som man kan snakke med. det jeg kjenner værst på akkurat nå er ensomheten. aldri hatt kjæreste, noen og holde rundt og snakke med. begynner og miste håpe på dette nå da jeg nesten ikke greier snakke med motsatt kjønn

ble mobbet både psykisk og fysisk fra 1 klasse på barneskole opp til 9 klasse pga overvekt.

utenom jobb sitter jeg så og si 99% av tiden på pc. har ikke motivasjon til og trene eller gå ut. bare det og gå inn i butikken er vansklig. kan sitte i bilen i så mye som 1 time før jeg liksom "tørr" og gå inn.

er på et punkt hvor jeg ikke helt skjønner meningen med livet fordi "ingen bryr seg om meg" utenom familie selvfølgelig men blir ikke det samme som venner og evt kjæreste
vet ikke hva mer jeg skal si egentlig. fått delt litt iallefall.Avatar

Re: Jeg som sliter med det meste

feb 17 2018 - 02:08
Hei:)
Vil bare gi deg en god klem!
Og si at du er verdifull!
Jeg vet ikke helt hvordan det er å bli mobbet, men jeg har blitt pirket litt på opp igjennom livet, og det et helt klart en forferdelig opplevelse.
Jeg håper at du forstår at mobberne definerer ikke den du er! Og jeg er helt sikker på at du har mange gode kvaliteter, selv om du kanskje ikke er så klar over dem selv. Hold ut! Du er så ung..! Håper du får hjelp av noen. Selv får jeg god hjelp hos dps! Ikke vær redd for å ta dette opp med legen din!
Klem fra meg:)
Avatar

Re: Jeg som sliter med det meste

feb 17 2018 - 02:48
vill bare si takk for de tre første setningene. det hjalp faktisk en god del akkurat nå.

Mobberne definerer ikke meg. vet jo egentlig selv at bare fordi folk ser på deg når du går fordi så betyr ikke det at de tenker "se på han stygge fyren der, hvem vil ha noe med han og gjøre" osv. men mobbinga gjennom alle åra og med hvor jævlig jeg har det og har hatt det så har jeg liksom den "styggen på ryggen" eller angsten i bakhodet som sitter og sier at jeg ikke kan vise meg ute fordi folk tenker det verste om meg når dem bare ser på meg. og sier hver dag at du ikke er bra nok

hele livet mitt så tror jeg ikke jeg har holdt øyekontakt med noen i mer en 5 sekunder før jeg må se bort litt fordi jeg føler de da ser meg for den jeg er "en ødelagt person" eller hva jeg skal si.

det har ødelagt hele livet mitt. har ikke venner, ikke en bedre halvdel. nettopp fordi seltilliten og selvbilde er helt borte.
og tørr nesten og si at jeg har gitt opp.

og det er ikke lett og bli kvitt de tankene. vært hos psykolog og det der før men og sitte og snakke med en fremmed om alle problemene mine gikk ikke for min del.
Avatar

Re: Jeg som sliter med det meste

feb 17 2018 - 15:39
bor i Oslo. helt i inntil grensa til Lørenskog
Avatar

Hei Glenn

feb 18 2018 - 13:30
Kan si jeg kjenner meg igjen. 23 år har aldri fått kjent noe kjærlighet, og kan ikke si at jeg er noe særlig åpen hoss hverken venner og kjente. Har derimot mye selvtillit. Kan kjenne meg igjen med dette PC problemet. Jeg såg det i 18 års alderen og begynte å avende meg den og spilling. Det fjernet da ikke ensomhetsfølelsen så jeg vart med i organisasjoner slik jeg fikk være sosial på en annen måte. Etterkvart fikk jeg følelsene mine tilbake, og turde å si hva jeg føler for noen. Blir bare avslag selvfølgelig men noen der ute må vell være dum/gal nok til å si ja en gong :-P. Håper at du får det bra fremmover!
Til forsiden