Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg orker ikke mer

april 17 2018 - 19:33
Jeg er jente på 21 år. Jeg har slitt med depresjon og angst litt under et år. Jeg var før en smilende og sprudlende glad jente, jeg brydde meg ikke om folk snakket om meg bak min rygg. Men nå virker livet så dystert, en liten kommentar kan ødelegge meg. Alt er så slitsomt, stå opp, dusje, gå på jobb. Slitsomt å gå ut av døra og smile til å alle.

Jeg fortalte litt om hvordan jeg har det til min tre gode venner, den ene har ikke snakket til meg etter det, det har gått 1-2 mnd. De to andre tar sjeldent kontakt, når de først gjør det er det pågrunn av de kjeder seg og ikke har noe annet å gjøre.
Jeg føler meg ensom, jeg føler meg tom, har ikke noe livsnyte lenger.
Jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre, jeg gjør alt for at ingen skal finne ut at jeg sliter, og ingen gjør det heller. Jeg smiler på jobb, jeg ler på jobb.
Men når jeg kommer hjem er jeg helt utmatett mentalt.
Avatar

Re: Jeg orker ikke mer

april 17 2018 - 19:57
Det kan høres litt brutalt ut det jeg kommer med no. Kan hende du egentlig trenger et lyttende øre istede. I så fall bare si ifra! Første jeg vil si er at folk som unnviker deg når du forteller du sliter er ikke venner, i hvertfall ikke gode.

Så har jeg følgende råd om depresjoner: lytt til dem, hva er det de vil fortelle deg. De er der oftest pga et underliggende ønske om forrandring i livet ditt, men gjerne er frykten av å gjøre de forrandringene så stor at du ikke velger å gjøre dem. Det er hvertfall det jeg opplever med alle depresjoner uansett art
Avatar

Hei!

april 17 2018 - 20:07
Jeg vet så godt hvordan du har det! Går igjennom mer eller mindre det samme som deg! :) Mitt tips er å finne noe å gjøre i hverdagen som gir deg en mestrings følelse, for meg er det styrke trening, samme hvor sliten jeg er så drar jeg å trener 3-4 ganger i uken. Det har hjelpt meg så utrolig mye!

Vist du skulle trenge noen å snakke med så er det bare å sende meg en mld :)
Til forsiden