Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg orker ikke mer

april 27 2017 - 17:24
Jeg er 100% sykmeldt fra jobben pga depresjon. Jeg går til psykolog en gang i uken, men føler ikke det er nok. Jeg gråter i flere timer hver dag og hverdagen blir mer og mer uutholdelig. Nå er sykmeldingen min forlenget og jeg klarer ikke å kommunisere det til jobben. Jeg har angst for alt og jeg vil bare dø. Hadde det ikke vært for den store risikoen å overleve et selvmordsforsøk hadde jeg ikke vært her. Jeg er redd for å overleve et forsøk med skader som gjør at jeg er fanget i mitt eget hode med like vonde tanker, men lam og ikke ha muligheten til å prøve på nytt. Jeg klarer ikke dette lenger. Det gjør så vondt å være meg. Føler meg som en enormt stor belastning for familien og de har det vanskelig nok fra før av. Har prøvd alt jeg kan for å bli bedre av depresjonen, men uten hell. Tvinger meg selv ut hver dag, møter venner når jeg klarer, drar på trening, spiser sunt, har jevn døgnrytme, prøver å gjøre hyggelige ting. Ingenting hjelper. Nå orker jeg ikke mer.
Avatar

Kome seg gjennom

april 29 2017 - 14:14
Håper du har tolmod, for det går fram at du ikkje kan vente raske framsteg. Legg merke til dei små stundene når trykket letnar litt. I ettertid vert minnet frå langt tilbake lett forteikna, og stundene då det var litt betre kan vere det som heng att frå tunge tider. Vonar du også kjem dit. Elles er det viktig at trening vert supplert med rikeleg kvile. Er du heldig kan du også vere sosial i passande mengde.
Avatar

Hva med medisin?

mai 2 2017 - 15:30
Har du prøvd SSRI? Min erfaring er at terapi alene ikke er nok når du er såpass langt nede. Anbefaler deg å spørre fastlegen om SSRI. Disse medisinene er ikke helt uten risiko og kommer med sterke bivirkninger for mange, men de hjelper også en del mennesker. Zoloft hjalp i alle fall meg.
Uansett hva du gjør så ønsker jeg deg masse lykke til videre.
Til forsiden