Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg orker ikke dette mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg orker ikke dette mer

april 4 2021 - 18:55
Jeg har virkelig prøvd å få hjelp. Jeg har prøvd medisiner, jeg har prøvd psykologer og utallige råd som å gå turer, være ute, trene osv.. depresjonen og angsten har blitt verre pga corona. Før kom jeg meg alltid opp igjen etter tilbakefall. Nå kommer jeg meg ikke opp lenger.. det gjør bare vondt hver dag. Så inderlig vondt. Vil ingen ting lenger. Vil ikke leve. Orker det ikke. Det er ingen som kan hjelpe meg. Kunne ønske man faktisk fikk lov å velge selv når man ønsket å dø..
Avatar

Hei

april 4 2021 - 20:47
Buttercup det er jo kroppen som ikke har energi på grunn av depresjon.Vit at du prøver så godt du kan.depresjonen tar alle kreftene.Hvor ofte hører man at turer hjelper jeg syns å gå turer er jo som å gå ut på tur med kaos.Jeg har ikke merket noe forskjell.Du bør ta vitamintilskudd.Da depresjon påvirker immunforsvar så lurt at du ihvertfall tar det.Skjønner hvor håplost det føles jeg er selv inne kommer meg ikke ut.Livet mister mening.du prøver så godt du kan.
Avatar

Fastlege og så DPS?

april 4 2021 - 20:47
Hvis du føler faren for selvmord er reell.

Det er vanskelig å se lyset når man er så langt nedi brønnen ,husker godt hvordan det var.

Psykologer er så ymse syns jeg , min forrige var sånn meh.

Nøkkelen for min del var å lete og grave inni seg selv til å bli venn med seg selv / like seg selv og tro på at det er sant også.
Andre folk og familie kan like en og si det tusen ganger uten at det hjelper .
Du må like deg .
Avatar

Re: Jeg orker ikke dette mer

april 6 2021 - 08:37
Buttercup, jeg føler din smerte. Jeg har vært dypt deprimert siden desember, og til tross for at jeg har prøvd alle tiltakene, slipper den ikke taket. Psykiateren min foreslo at siden jeg har prøvd alt, og antidepressiva ikke fungerer, er ECT er reelt alternativ. Jeg vurderer det seriøst akkurat nå, men vil vite så mye som mulig før jeg forplikter meg. Jeg sier ikke at du skal prøve det, det er ikke på sin plass. Det er mulig jeg bryter retningslinjene her på forumet bare ved å nevne det, men det er noe å tenke på hvis man har prøvd alt annet. Da kan ECT være en svært effektivt behandling.
Avatar

Hjelp i mørket

april 6 2021 - 11:06
Buttercup: det virker som du har både lyttet og satt din lit til andres råd i dine forsøk. Det å våge å prøve andres råd, og tro på at det kan virke - er et godt stykke på veien. Det er ikke alle som klarer det. Godt jobbet. Du er på vei.

Uansett; jeg har opplevd på nært hold hvordan ECT kan funke, og sier meg enig i Tholins innlegg. Jeg skal ikke hevde ECT er nøkkelen til portalen ut av depresjon for alle, men jeg opplevde vedkommende som totalt endret etter behandlingen (bedre altså). Han også sier det var som å komme til himmelen (i mangel av annet uttrykk). Det gjelder for han, det var rimelig akutte årsaker der i gården. Mener han sa han hadde seks runder med ECT.
Til forsiden